IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Aralık.2018   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Uydu Anten Tv Tamiri Servisi


En yakın uydu servisi ve en yakın tv tamir servisi Uydular yörüngeye yerleştirilmiş yapay nesnelerdir. Genellikle farkında olmadan hayatımızı etkiler: bizi daha güvenli kılar, modern kolaylıklar sağlar ve eğlence yayınlarlar. İşte uyduların yaptığı bazı işler:

Televizyon

Televizyon servisi Uydular televizyon sinyallerini doğrudan evlere gönderir, ancak aynı zamanda kablo ve ağ TV'nin bel kemiğidir.

Tv tamir servisi olarak sizlerin hizmetinizdeyiz.

Bu uydular, sinyalleri yerel olarak kablolar veya hava dalgaları yoluyla gönderen daha küçük istasyonlara programlama üreten merkezi bir istasyondan sinyaller gönderir. "Sahnede" haberleri, ister Capitol'de ister bir trafik kazası olayında bir oylama ile ilgili canlı raporlama olsun, sahadan stüdyoya uydu yoluyla da gönderilir.

Telefonlar

Uydu servisi , uçaklarda uçuş sırasında telefon iletişimi sağlar ve genellikle kırsal alan ve telefon hatlarının bir felaketten sonra zarar gördüğü alanlar için sesli iletişimin ana kanalıdır. Uydular ayrıca cep telefonları ve çağrı cihazları için birincil zamanlama kaynağını sağlar. 1998'de bir uydu arızası bu bağımlılığı gösterdi; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çağrı cihazlarının yüzde 80'ini geçici olarak susturdu; Ulusal Halk Radyosu, yayınlarını iştiraklerine dağıttı ve yalnızca kendi web sitesi üzerinden yayınlayamadı ve CBS Akşam Haberlerinde, Dan Rather'in görüntüsü donduğunda ses düştü.

navigasyon

Navstar Global Konumlandırma Sistemleri (GPS olarak bilinir) gibi uydu tabanlı navigasyon sistemleri, bir el alıcısı olan herkesin konumunu birkaç metre içinde belirleyebilmesini sağlar. GPS konum belirleyicileri araç içi yönlendirme hizmetlerine giderek daha fazla dahil edilmekte ve Zipcar gibi araç paylaşım hizmetlerinin araçlarını bulmasına izin vermektedir. GPS tabanlı sistemler siviller ve ordu tarafından karada, denizde ve havada gezinmek için kullanılır ve kötü hava koşullarında limanda zorlu bir seyir yapan veya yabancı bölgelerde kaybedilen askerlerin, diğer navigasyon araçlarının bulunduğu yerlerde çok önemlidir. var olmayabilir.
http://www.uyduantenservisi.net
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık