IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Sevilen Pişti Oyununu Oynama Sitesi


Pişti Oyna

Pişti oyna sadece kahvehanelerde ya da cafelerde değil artık internetin gelişimi ile sanal ortama kadar ulaştı. Pişti oynamak isterseniz seçeceğiniz bir pişti oyna sitesine kayıt olarak ya da olmadan ücretsiz bir şekilde pişti oynayabilirsiniz. Pişti masada bulunan atılmış kartların toplanılarak ilerlendiği bir oyundur. Yerde bulunan en üstteki kartın atılmasından sonra aynı kart atılmış ise yerde bulunan tüm kartlar alınır ve bunu alan kişi bu kartlar sayesinde puan kazanır. Buna istisnası olan bir kart olan Joker kartı ise hangi kart gelirse gelsin yerdeki tüm kartların alınmasını sağlar.

Pişti Oyunu kayıt olmadan ziyaretçi konumundan girebileceğiniz gibi Facebook hesabı ya da eposta hesabınızı bağlayarak da giriş yapabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce oyunun hangi sayıda bitmesi gerektiğini seçmelisiniz. Bu hedefler 51, 101 gibi ilerleyen puanlar olabilir. Pişti oyunu sadece iki kişi değil dört kişi olarak eşli bir biçimde de oynanabilir. Oyununuzun yarım kalmaması amacı ile interneti kesilen ya da oyundan çıkan oyuncunun yerine botlar oyuna devam eder.

En heyecanlı ve en zorlu süper pişti oyununu oynamak için https://www.oyunlaroyna.org/pisti-oyna/ adresine gire bilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık