IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Eylül.2019   #1
Çevrimdışı
Trabzonspor, Getafe'ye 1-0 mağlup oldu


Trabzonspor, Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında deplasmanda Getafe'ye 1-0 yenildi. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golü Angel Rodriguez kaydetti.



Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Trabzonspor, İspanyol ekibi Getafe ile karşılaştı. Sloven hakem Matej Jug'un yönettiği mücadeleyi Getafe 1-0 kazandı. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golü 18. dakikada Angel Rodriguez kaydetti.



KARAMAN'DAN 2 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında deplasmanda Getafe karşısında ligde Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmadaki kadroya göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı. Karaman, sakatlığı bulunan ve kadroda yer almayan Fernandes'in yanı sıra Abdulkadir Parmak'ı bu maçta yedek kulübesinden oturturken, bu oyuncuların yerine Campi ile Doğan'a görev verdi.



TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Trabzonsporlu taraftarlar, Getafe deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını dolduran bordo-mavililer maç öncesi de ısınmak için sahaya çıkan futbolculara alkışlarla moral verdi. Ev sahibi ekibin tribünlerinde ise büyük boşluklar olduğu gözlendi.


Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık