IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Temmuz.2023   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Şık Giyinmenin Ve Gorunmenin 10 Sirri


Sik giyinmek kisisel bir ifade ve guven meselesidir. Kesin ve hizli kurallar olmasa da, kisisel tarzinizi gelistirmenize yardimci olabilecek 10 sir:

1-Vucut tipinizi taniyin: Sik giyinmek, vucut tipinizi ve sizin icin en iyi olani anlamakla baslar. Oranlariniza dikkat edin ve seklinize yakisan kiyafetleri secin.

2-Gardirop iceriginize yatirim yapin: Farkli gorunumler yaratmak icin karistirilabilen ve eslestirilebilen cok yonlu, yuksek kaliteli gardirop icerigi sIkligin en temel unsurudur. Bu icerigin basinda, iyi oturan bir blazer, beyaz dugmeli bir gomlek, kucuk siyah bir elbise ve bir cift ozel yapim pantolon gibi ogeler olmazsa olmazdir.

3-Kiyafetlerinizi kendinize gore duzenleyin: Kiyafetleriniz ne kadar pahali veya moda olursa olsun, uzerinize tam oturmazlarsa sIk gorunmezler. Parlatilmis ve bir araya getirilmis bir gorunum icin giysilerinizi vucudunuza gore uyarlamak icin zaman ayirin. Boylelikle kiyafetlerinizle barisIk ozel bir gorunum ayirt edici ozelliginize donusur.

Sik Giyinmenin ve Gorunmenin 10 Sirri
4-Trendleri deneyin: Zamanin modasindan uzak parcalara sahip olmak onemli olsa da, trendleri tarziniza dahil etmekten korkmayin. Gorunumunuzu taze ve ilginc tutmak icin farkli renkler, desenler ve siluetlerle denemeler yapin.

5-Ayrintilara dikkat edin: Kucuk ayrintilar genel stilinizde buyuk fark yaratabilir. Kiyafetinizin kalibina, kumas kalitesine, aksesuar, ayakkabi, bakim gibi son rotuslara dikkat edin.

6-Bir durus stili gelistirin: Kisiliginizi yansitan ve kendinizi guvende hissetmenizi saglayan kendi kisisel stilinizi bulun. Ister klasIk, minimalist, bohem veya eklektik olsun, onu benimseyin ve kendinize ait yapin.

7-Duruma uygun giyin: Farkli durumlar icin kiyafet kodunu anlamak cok onemlidir. Uygun sekilde giyinmek, icinde bulundugunuz olaya veya ortama karsi iyi bir zevkiniz ve sayginiz oldugunu gosterir.

Sik Giyinmenin ve Gorunmenin 10 Sirri
8-Bireyselliginizi kucaklayin: Bireyselliginizi giyim secimlerinizle ifade etmekten korkmayin. Modayi bir kendini ifade bicimi olarak kullanin ve onunla eglenin. Farkli parcalari karistirip eslestirin, farkli tarzlari deneyin ve risk almaktan korkmayin.

9-Bakima dikkat edin: Sik giyinmek, giydiginiz kiyafetlerin otesine gecer. Sac stiliniz, cilt bakiminiz ve genel sunumunuz dahil olmak uzere bakiminiza dikkat edin. Kendinize iyi bakmaniz tarzinizi gelistirecek ve kendinize olan guveninizi artiracaktir.

10-Kendinize guvenin: Sonucta, sIk giyinmenin anahtari guvendir. Kendinizi iyi hissettiren kiyafetler giyin ve kendinizi guvenle tasiyin. Unutmayin, stil sadece giysilerle ilgili degildir; onlari nasil giydiginle ilgili.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık