IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Temmuz.2023   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Sevimli 10 Hayvan


Iste on sevimli hayvan ve onlarin dikkate deger ozelliklerinden birkaci:

Kizil Panda: Kirmizi pandalar kabarik kirmizi kurkleri, gur kuyruklari ve sevimli yuvarlak yuzleriyle taninirlar. Oncelikle Himalaya ormanlarinda bulunurlar ve tirmanma yetenekleriyle taninirlar.

Koala: Koalalar sevimli gorunumleriyle unludur. Kalin gri kurkleri, buyuk yuvarlak kulaklari ve sevimli dugme benzeri burunlari vardir. Koalalar Avustralya‘ya ozgudur ve zamanlarinin cogunu okaliptus agaclarinda gecirirler.

Penguen: Penguenler paytak paytak yuruyusleri ve smokine benzer gorunumleriyle sevilirler. Mukemmel yuzuculerdir ve hayatlarinin onemli bir bolumunu suda gecirirler. Penguenler, Antarktika ve Guney Yarimkure dahil olmak uzere cesitli bolgelerde bulunabilir.

Yunus: Yunuslar zeki ve eglenceli deniz memelileridir. Arkadas canlisi davranislari, akrobatik atlayislari ve sIk vucutlariyla taninirlar. Yunuslar son derece sosyal hayvanlardir ve dunya capinda okyanuslarda bulunabilirler.

Quokka: Quokkalar, Avustralya’ya ozgu kucuk keseli hayvanlardir. Onlara “dunyanin en mutlu hayvani” unvanini kazandiran gulumseyen bir ifadeleri var. Quokka’lar arkadas canlisi dogalariyla taninirlar ve genellikle turistlerle ozcekimler icin poz verirken gorulurler.

Kirpi: Kirpiler dikenli gorunumleri ve sevimli enfiye sesleriyle taninirlar. Onlari yirticilardan koruyan keskin bir dikenleri vardir. Kirpiler oncelikle geceleri yasar ve Avrupa, Asya ve Afrika’da bulunabilir.

Bebek Fil: Bebek filler, buyuk kulaklari, dolgun vucutlari ve oyuncu davranislariyla inanilmaz derecede sevimlidir. Oldukca sosyal hayvanlardir ve guclu aile baglari ile taninirlar. Bebek filler Afrika’da ve Asya’nin bazi bolgelerinde bulunabilir.

Tembel Hayvan(Sloth): Tembel hayvanlar, rahat ve rahat yasam tarzlariyla taninan, yavas hareket eden memelilerdir. Uzun uzuvlari ve tuylu kurkleri ile essiz bir gorunume sahiptirler. Tembel hayvanlar Orta ve Guney Amerika’nin yagmur ormanlarinda zamanlarinin cogunu agaclardan bas asagi sarkarak gecirirler.

Su Samuru: Su samurlari, suda onemli miktarda zaman geciren eglenceli ve girisken yaratiklardir. Sik vucutlari, perdeli ayaklari ve buyuleyici bir yuzleri vardir. Su samuru dunya capinda tatli su ve deniz ortamlarinda bulunabilir.

Panda: Dev pandalar en taninan ve sevilen hayvanlardan biridir. Essiz siyah beyaz bir ceketleri, yuvarlak yuzleri ve nazik bir tavirlari var. Pandalar Cin’e ozgudur ve oncelikle bambu ile beslenirler.

Bunlar, dikkate deger ozellikleriyle sevimli hayvanlara sadece birkac ornektir. Hayvanlar aleminde, her biri kendi buyuleyici ozelliklerine ve davranislarina sahip daha bircok sevimli yaratik var.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık