IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Haziran.2023   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Biorezonans Nedir? Uyku Probleminizi Cozer Mi?


Uyku problemi yasadiginizda ruh halinizde de degisimler mi yasiyor musunuz? Ve boyle zamanlarda kendinizi daha mutsuz ve sinirli mi hissediyorsunuz?. Bilmelisiniz ki bu konuda asla yalniz degilsiniz…
Uyku sorununun, genel sagligi ve yasam kalitesini olumsuz etkileyen kritik faktorlerden biri oldugu kesin. Nitekim bu ihtiyacinizi yeteri kadar karsilayamadiginizda gunluk hayatta veriminizin dusmesi de gayet olagan bir durum. Ancak cozumsuz bir sorun olmadigini bilmelisiniz.
Eger geceleri ne yapsaniz da uykuya dalamayip guzel ve kaliteli uyku saatlerine hasret duyanlardansaniz destek almaya ne dersiniz? Peki, bircok saglik sorunlarina cozumler sunan biorezonans terapileri ile uyku sorunuzu cozmek ister misiniz? Bu yazimizda uyku sorunlari ve tedavi sekilleri uzerine bilgiler vermeye calisacagiz.

Uyku Probleminin Nedenleri Nelerdir?
Bilim adamlari hafizanizi guclendiren, sizi daha guzel-yakisIkli yapan ve daha uzun yasatan bir ilac bulsa. Bu ilac tansiyon, kanser, diyabet, beyin kanamasi, demans, anksiyete ve depresyon riskinizi azaltsa. Hatta hicbir yan etkisi olmasa ve her derdinize deva olsa ilginizi cekmez miydi? Iste uykuda tum bu sorunlardan daha fazlasina care olan genel bir ihtiyactir.
Son donemde insomnia yani uyku problemi pek cok kisinin ortak sorunu. Dolayisiyla herkes bir cozum yolu ariyor. Bilindigi uzere uyku genel itibariyle fiziksel ve ruhsal saglik icin cok onemli. Ancak uyku kalitesini dusuren bircok neden var. Bunun yaninda sayet bir derdinize care ariyorsaniz oncelikle altta yatan nedenleri bilmelisiniz. Iste uykusuzlukta da durum aynidir. Oyleyse ilk olarak uykuya dalmayi engelleyen sebeplere bir bakalim;
• Yuksek duzeyde kaygi yasama,
• Mukemmeliyetcilik,
• Uyku apnesi,
• Uyusturucu maddeler ve uyarici ilaclar,
• Huzursuz bacak sendromu,
• Genetik ve biyolojik etkenler,
• Calisma saatlerinde duzensizlik,
• Nikotin, cay, kahve, cikolata veya parlak isIk, gurultu ve sicaklik gibi etkenler,
• Uyuyamazsam veya uyumam lazim gibi kaygili dusunceler,
• Depresyon,
• Ekran isigina uzun sure maruz kalmak,
• Florur iceren urunler,
Kaliteli bir uykunun hikayesi, iyi bir psIkoloji, dengeli beslenme kisacasi saglikli bir yasamdan gecer. Eger insomnia sorununuzla bas edemiyorsaniz, kaliteli bir uyku duzenine sahip olmak icin iyi bir psIkiyatrik muayeneden gecerek en uygun tedaviyi almalisiniz. bio1]
Biorezonans Nedir?
Aslinda Biorezonans’in en dogru tanimlamasi Biyofrekans tedavidir. Bu metot, kimyasal iceren ilaclarin kullanilmadigi bir enerji tibbi uygulamadir. Vucudun enerji alanini etkileyen bu guclu terapide, elektromanyetik frekanslar kullanilir. Yani cihazlar ile sagliksiz dokulardan yayilan frekanslar tersine cevrilerek vucuda geri gonderilir. Boylelikle birbirleriyle cakisan frekanslarin, kendi kendilerini yok etmesi saglanir.
Bu ilacsiz yontem uyku problemi, endise, depresyon, artrit, fibromiyalji ve travma gibi bircok saglik sorununa yarar saglamaktadir. Bununla birlikte tersine cevrilerek geri gonderilen frekanslardan sadece sagliksiz dokular etkilenmektedir. Ayni zamanda vucudun diger bolumlerine hic zarari yoktur. Ayrica ilacsiz bu uygulamanin cihazindan yayilan frekans dalgalarinin gucu dusuktur. Ozellikle de bir cep telefonun yaydigi frekanslarin yaklasIk binde biri kadar oldugunu soyleyebiliriz.
Alternatif tip yontemi olan biorezonans, dunyanin bircok bolgesinde yaygin olarak kullanilmaktadir. Agri ve aci hissine yol acmamasinin yaninda yan etkileri yoktur. Ve dolayisiyla pek cok kisi bu yontemi sIklikla kullanmaktadir. Bu enerji tibbi yontemi, ozellikle de bazi ilaclarin kullanilmasinin sakincali oldugu bebeklerde ve hamilelerde guvenli sekilde kullanilabilir.

Biorezonans Nedir? Uyku Probleminizi Cozer mi?
Biorezonans ile Uyku Problemi Tedavisi
Dunyadaki tum canlilar, bulundugu ortama yaydigi iyi ya da kotu frekanslara sahiptir. Hatta hastaliga neden olan bakteri, virus, parazit, mantar, toksin gibi mikroorganizmalarin da frekanslari vardir. Bize zararli olan bu frekanslar bilim insanlari tarafindan tespit edilmistir. Ve ileri Alman teknolojisine sahip biorezonans cihazlari ile kayitlari alinabilmektedir. [
Biorezonans yontemi de tum uyku bozukluklarinda onemli bir tedavi metodudur. Ornegin insomniaya neden olan faktorlerden biri melatonin hormonu sorunlaridir. Cunku bu hormonun etki mekanizmasindaki bazi aminoasit eksIkler uyku sorunlarina yol acar. Ya da bazi depresyon ve anksiyete gibi rahatsizliklarda, uykusuzluga neden olabilir. Hatta akut ve kronik strese bagli kortizol dengesizler olusur. Bu dengesizlikler ise direkt metabolizmayi etkilemesinin yani sira ciddi duzeyde uyku duzenini de bozar.
Iste alternatif bir tip olan biorezonans, uyku problemi tedavisi acisinda cok etkili bir metottur. Cunku uykusuzluga yol acan faktorler bu metotla tedavi edilebilmektedir. Zararli frekanslar cihazlar araciligi ile ters cevrilerek kisiye geri gonderilmektedir. Dolayisiyla birbirine ters bu iki frekans karsilastiginda notrlesir. Bu sayede vucut zararli etmenlerden temizlenmis olur.

Kronik Yorgunluklar icin Biorezonans Tedavisi
Pek cok kiside gorulen kronik yorgunluk, gunumuzde dahi tip bilimci ve uzmanlar tarafindan tam olarak anlasilmis bir durum degildir. Genel olarak rahatsizlikla ilgili en sIk karsilasilan belirtiler gucsuzluk ve uyusukluktur. Bununla birlikte bu gibi semptomlar yasandiginda hastalik kolaylikla teshis edilebilmektedir. Ayrica bu sendromu olan kisiler, gunluk hayatlarini olumsuz etkileyen rahatsizliklar yasayabilir. Bu hastalikta dikkat edilmesi gereken bir diger nokta uyku problemi, zayiflik ve bitkinlik sorunlarinin devam etmesidir.

Biorezonans Nedir? Uyku Probleminizi Cozer mi?
Kronik yorgunluk oldukca rahatsiz edici bir hastaliktir. Cunku kisi gunluk yasamin buyuk bir kisminda bircok belirti yasar. Farkli test ve tedaviler uygulanirken cogunlukla bu sendromun asil nedenleri bulunamayabilir. Ancak tanisi koyuldugunda hastaligin cozumu ise saglikli beslenme, yasam sartlarini iyilestirme, egzersiz yapma ve dinlenme gibi faktorlerdir. Tedavisi ayrica yorgunlugu azaltan bazi ilaclarin kullanimina kadar uzanir. Fakat altta yatan sebepleri ele almak icin biorezonans terapileri de etkili bir cozumdur.
Eger uyku problemi veya kronik yorgunlugunuz varsa uzman psIkologlarinin uyguladigi bu tedaviyle sIkayetlerinizden kurtulabilirsiniz. BioRezonans terapi teknigi ile vucudunuzun meridyen noktalarina cihaz baglanir. Bununla birlikte son teknolojilerle donatilmis cihazlarla gerceklestirilen seanslar ise sadece 1 saat kadar surmektedir. Eger saglikli gunlerinize yeniden kavusmak istiyorsaniz muhakkak bu alanda uzman birinden destek almalisiniz.


ALİNTİ ~
Dikkat
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık