IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Mart.2023   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Dipliner Nedir, Nasil Kullanilir?


Dipliner, genellikle goz kalemi olarak bilinen kozmetik urunlerin bir turudur. Bu urunler, goz cevresindeki hatlari belirginlestirmek ve goz makyajina daha profesyonel bir gorunum kazandirmak icin kullanilir. Ayni zamanda, goz kalemleri, gozlerin daha buyuk ve daha cekici gorunmesini saglamak icin de tercih edilir.

Dipliner, sivi formda veya kalem seklinde olabilir. Sivi eyelinerlar genellikle ince firca uclari veya hassas uclu kalem formlari ile birlikte gelir. Kalem eyelinerlar ise daha kolay kullanim icin daha kalin bir kalem ucu ile birlikte gelirler. Ayrica, bazi diplomatlar, parlaklik veya renk yogunlugu gibi farkli ozellikler icin farkli formuller icerebilir.

Dipliner, yuz seklini degistirebilecek bir makyaj aracidir. Ornegin, amaci, gozleri daha buyuk ve daha oval hale getirmek olan bir kisiler kullanabilir. Uygulama gozlerinin dis koselerine dogru daha kalin bir cizgi cizerek bu etkiyi elde edebilir. Bununla birlikte daha ince bir eyeliner kullanilabilir. Boylece gozleri daha uzun veya kavisli hale getirebilir.

Dipliner Nasil Kullanilir?
Dipliner Nedir, Nasil Kullanilir?
Dliner kullanimi bazi kisiler icin zor olabilir. Bu nedenle, bu makalede, diplomatik nasil kullanilacagi hakkinda bazi ipuclari sunacagiz.

Dogru Urunu Secin
Oncelikle, dogru eyeliner urununu secmek onemlidir. Diplinerler, sivi, jel veya kalem seklinde olabilir. Sivi eyelinerler, daha profesyonel bir gorunum saglamak icin kullanilirken, kalem eyelinerlar daha kolay bir kullanim saglar. Sectiginiz urun, kullanim kolayligi ve tercih ettiginiz sonuc icin onemlidir.

Goz Kapaklarini Hazirlayin
Dipliner kullanmadan once, goz kapaklarina baz olarak goz fari uygulamak en iyisidir. Bu, eyelinerin daha iyi tutunmasina ve daha uzun sure dayanmasina yardimci olur. Goz farinizi uyguladiktan sonra, goz kapaklarinizi biraz pudralamak, makyajin daha iyi yapismasina yardimci olacaktir.

Baslamadan Once Bir Cizgi Cizin
Baslamadan once, goz kapaginin dis kosesinde kucuk bir cizgi cizmelisiniz. Daha sonra uygulayacaginiz cizginin boyutunu belirlemenize yardimci olacaktir. Bu, daha sonra uygulayacaginiz cizgiyi dogru bir sekilde yerlestirmenize yardimci olacaktir.

Dogru Aciyi Secin
Dipliner cizgisi, goz kapaginin ustunde olmali ve kirpik cizgisine yakin olmalidir. Aynada kendinize bir pozisyon secin ve kolu destekleyerek ellerinizi sabitleyin. Basinizi hafifce yukari kaldirin ve goz kapaklarinizi hafifce cekerek gozlerinizi acik tutun. Bu, daha dogru ve hassas bir cizgi cizmenize yardimci olur.

Cizgiyi Uygulayin
Cizgiyi uygularken, kisa ve kesintisiz cizgilerle baslayin ve daha sonra birlestirin. Ince bir eyeliner kullaniyorsaniz, daha keskin bir cizgi cizmek icin eyelineri birkac kez tekrarlayin. Daha kalin bir eyeliner kullaniyorsaniz, cizgiyi daha genis yapmak icin daha fazla urun uygulayabilirsiniz.

Gozlerin Dis Koselerini Vurgulayin
Gozlerin dis koselerini vurgulamak, diplomatik uygulamanin son asamasidir. Bu, gozlerinizi daha buyuk ve daha belirgin hale getirmeye yardimci olacaktir. Bunun icin, eyeliner fircasini gozlerin dis koselerine dogru yonlendirin ve ince bir cizgi cizin. Bu cizgiyi daha sonra bir sunger firca veya goz fari fircasiyla hafifce karistirarak daha dogal bir gorunum elde edebilirsiniz.

Dipliner Nedir, Nasil Kullanilir?
Dipliner Kullanirken Bazi Ipuclari Sunlardir:
Dipliner uygulamadan once ellerinizi sabitleyin ve kolu destekleyin.
Eger yeni bir diplomatik kullaniyorsaniz, pratik yapmak icin oncelikle kolunuzda birkac cizgi cizin.
Profesyonel bir gorunum icin iki veya uc katman halinde uygulayabilirsiniz.
Eger bir hata yaparsaniz, hemen bir pamuklu cubuk veya pamuklu bir ped kullanarak duzeltin. Hizli hareket etmek, eyelinerin yayilmasini onleyebilir.

Yapmaniz gereken tek sey, dogru urunu secmek. Daha sonra goz kapaklarinizi hazirlamak, dogru aciyi secmek, cizgiyi uygulamak ve gozlerinizin dis koselerini vurgulamaktir. Bu ipuclarini takip ederek, kolayca daha guzel bir gorunum elde edebilirsiniz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık