IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Şubat.2023   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Avukata Sor (Online Danismanlik) Hizmeti Nasil Alinir?


Avukata sor hizmeti, online olarak sunulan danismanlik hizmetidir. Kisilerin cesitli hukuki alanlarda hizli bilgi sahibi olmasini saglayan hizmet turu olarak gosteriliyor. Web sitesi uzerinden hizmetleri hakkinda bilgi verirken, “danismanlik almak ister misiniz?” bolumunu kullanarak kendileri ile iletisim kurulmasini sagliyorlar.

Bu bolum uzerinden sorularinizi sorabiliyor ve en kisa zamanda ihtiyaciniz olan bilgiyi alabiliyorsunuz. Danismanlik hizmetlerinden gercek ve tuzel kisiler faydalanabiliyor.

Karsilasilan ya da karsilasilmasi muhtemel olan hukuki sorunlara en dogru cozumun bulunabilmesi icin avukatlardan yardim alinmasi gerekiyor. Online olarak sunulan danismanlik hizmeti ile danisanlar, sorunlarina en dogru hukuki cozumleri bulabiliyor.

Avukata Sor Hizmeti Nedir?
Avukata sor hizmeti, kisilerin hukuki problemler icin hizli ve kolay bilgi almasini saglayan ve online olarak sunulan danismanlik hizmeti olarak tanimlaniyor. Online avukat hizmeti icin Google uzerinden arama yapabiliyor ve hukuk burosunun web sitesi uzerindeki danismanlik iletisim bolumunu doldurarak sorularinizi sorabiliyor, sorulariniza alaninda uzman avukat tarafindan cevap verilmesini saglayabiliyorsunuz.

Online danismanlik hizmetleri hem ucretsiz hem de guvenilirdir. Danismanlik hizmeti almadan once hangi alanlarda hizmet verildigini, siteyi inceleyerek ogrenebiliyorsunuz. Hizmet seceneklerinin tumunu web sitesinde gosteriyor.

Avukata Sor (Online Danismanlik) Hizmeti Nasil Alinir?
Avukata Sor Hizmetinde Gizlilik Nasil Saglanir?
Avukata sor hizmetinde, tum konular gizli tutulur. Avukatlik mesleginin yasal mevzuatinda, avukatlar gorevleri geregi ogrendikleri her konuyu gizli tutar ve aciga vurmazlar.

Hukuki danismanlik hizmetlerinde de avukatlar sir saklamakla yukumludur ve danisanlarin sorduklari her konuyu kendi aralarinda sir olarak tutarlar.

Online olarak sunulan danismanlik hizmetlerinde gizliligin saglanmasi icin danisanin kimlik bilgileri ve sordugu sorular, ucuncu sahislarla hicbir sekilde paylasilmaz.

Avukata Sor’da Hangi Konulari Sorabilirim?
Avukata sor danismanlik hizmetlerini sunarken herhangi bir konu kisitlamasi uygulamiyor. Danismanlik hizmetlerinde, sorulacak sorular ve konularla ilgili herhangi bir sinirlama yoktur. Ancak avukatlar, uzmanlik alanlarina ve yasal mevzuata gore takip edecekleri isleri secebiliyorlar.

Takip edilecek is turunu secme hakkina sahip olan avukat, sorulan sorulara gore secimini yapabiliyor. Evlilik nedeniyle is akdinin feshi, bosanma davalari, ceza davalari gibi her konuda sorular sorulabiliyor. Danismanlik hizmeti veren avukat, sorulara dogru cevaplar verir ya da yonlendirme yapar.

Avukata Sor (Online Danismanlik) Hizmeti Nasil Alinir?
Avukata Sor’da Dikkat Edilmesi Gerekenler
Avukata sor hizmetleri, internet uzerinden online olarak sunuluyor. Web sitesi uzerindeki basvuru formunu doldurarak iletisim kuran ve sorularini soranlar bazi hususlara dikkat etmelidir.

Avukatin uzmanlik alaninin ne oldugu bilinmeli,
Online olarak sunulan hizmetlerde ne kadar surede donus yapiliyor,
Sorulan sorulara aciklayici cevaplar veriliyor mu?
Dogru cozum icin sorun hakkinda kisa ve aciklayici bilgi verme,
Hizmet kalitesi icin gercek kimlik ve iletisim bilgilerini kullanma,
Bunlara dikkat edenler, hem guvenilir hem de dogru hizmet alabilecektir. Anlasmali bosanma davasi gibi konular icin danismanlik hizmeti almak isteyenler, paylastiklari bilgilerin gizli kalacagini bilmelidir. Online formu dolduran ve sorularini soranlar, avukatin verecegi cevabi beklemeli ve verilen cevaba gore hukuki destek almalidir.

Avukata Sor Hizmeti Ucret Tarifesi Nedir?
Avukata sor online danismanlik hizmetleri ile avukatlara herhangi bir ucret odemeden istediginiz sorulari sorabiliyorsunuz. Ancak hukuki davalarinizin takip edilmesi ve profesyonel danismanlik hizmeti almak istiyorsaniz, bu hizmetler ucret tabi olarak sunuluyor. Avukat meslek mevzuatina gore ucretsiz danismanlik hizmeti verilmez.

Ucret tarifesi, avukatlik kanunu 164. maddesine gore belirlenir. Online olarak sunulan hizmetlerde, kisa bilgilendirme gibi hizmetleri ucretsiz olarak sunuyor. Avukatlik danismanlik ucretleri, Turkiye Barolar Birligi tarafindan yillik belirli oranlarda artislar yaparak belirlenir. Avukatlar bu tarife uzerinden hizmetlerini sunarlar.

Avukata Gelen Kisilere Ne Denir?
Avukata gelen kisiye muvekkil denir. Muvekkil, kendisini temsil etmesi ve haklarinin savunulmasi icin birisini vekil secen kisi demektir. Avukatlar, muvekkilleri adina hukuki surecleri takip ederler ve her turlu haklarini savunurlar.

Mahkemede Ilk Kim Dinlenir?
Mahkemelerde ilk once, isnat edilen suclar okunur ve sanigin savunmasi alinir. Sanigin savunmasi dinlendikten sonra sIkayetci olan taraf ya da taraflar dinlenir. Daha sonra taraflarin avukatlarina soz hakki verilir ve avukatlar, muvekkilleri ile ilgili savunmalarini sozlu ya da yazili olarak yaparlar.

Avukata Soru Sormak Kac TL?
Avukata sor online hizmetleri ile ucretsiz soru sorabiliyorsunuz. Ancak profesyonel danismanlik hizmeti almak istediginizde, Turkiye Barolar Birligi tarafindan belirlenen ucret tarifesine gore 210 TL karsiliginda soru sorabiliyorsunuz.

Sonuc
Avukata sor hizmetlerinden faydalananlarin sayisi giderek artiyor. Daha fazla kisinin hizmetlerinden faydalanabilmesi icin www.sinanergolu.av.tr uzerinde “Danismanlik Almak Ister misin?” bolumundeki formu doldurarak iletisim kurulmasini sagliyor. Web sitesinde, faaliyet alanlarini gosteriyor ve bu alanda yer alan hukuki konularin tumu icin sorular sorabiliyor, her turlu hukuki destegi alabiliyorsunuz.

Internet ortamindan bircok destek hizmetinin online alinmasi saglanmistir. Guvenilir ve deneyimli avukat desteklerinden faydalanmak, yasayacaginiz hukuki sorunlara kisa surede, lehinize olacak sonuclarin alinmasini saglayacaktir.

Yasanan ya da yasanmasi muhtemel sorunlarin agir yaptirimlar dogurmamasi icin her zaman hukuki destege ihtiyaciniz olur. Avukata sor hizmetleri sayesinde, iletisim kurabiliyor ve sorularinizi sorarak nasil bir destek hizmeti almaniz gerektigini ogrenebiliyorsunuz.

Web sitesi uzerinden 7/24 sorularinizi sorabiliyor ve bircok hukuki konu hakkinda bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Sunulan hizmetlerle ilgili bolumleri incelediginizde, aradiginiz hukuki yardimi alip alamayacaginizi gorebileceksiniz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık