IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Sevilmeyen Burclar


Herkesin karakter ozellikleri degisim gosteriyor. Bazilari sakinken bazilari oldukca sinirli olabiliyor. Toplumda istenmeyen davranislar sergileyen kisiler hep ayni burclardan cikiyor. Ancak asagidaki burclara sahip olan her kisinin ayni karaktere sahip oldugunu soyleyemeyiz. Karakteri degistiren daha bircok etken bulunuyor. Burclara bakarak onyargi gelistirmek yanlis olsa da insanlarin en nefret ettigi burclar genellikle ayni oluyor.

EN NEFRET EDILEN BURCLAR

IKIZLER BURCU
Ikizler burcu bu listenin basinda yer aliyor. Ikizler her seyi planlayarak yapan ve zayif insanlari kullanmayi seven bir burctur. Kolayca sinirlenirler ve gerginlik cikarabilirler. Oldukca konuskan bir yapiya ve eglenceli kisilige sahip olan ikizler burclari karsilarindaki kisileri kolayca manipule edebilirler. Ancak ikizlerin guvenilmez ve iki yuzlu oldugu bilgisi dusunuldugu kadar dogru degildir. Ikizlerden cok daha iki yuzlu burclar da vardir.

AKREP BURCU
Akrep burclari kendi duygularini belli etmeyen ketum ve sessiz kisilerdir. Saman altindan su yuruten tabiri akrep burclarini temsil etmektedir. Is yerinde ve sosyal ortamlarda hirsli, saldirgan ve kinci karakterinin yani sira ask konusunda da kiskanc ve fazla sahiplenicilerdir.

TERAZI BURCU
Terazi burclari cevresindeki insanlarin hayatlarina fazlasiyla mudahale etmeyi seven bir burctur. Ustelik bu rahatsiz edici mudahalelerin farkinda olmadigi icin iyilik yaptiklarini dusunurler. Ancak bu durum cevresini rahatsiz etmektedir. Kiskanc ve sahiplenici olan teraziler bir seyi istemeseler bile o baskalarinin eline gecmesin diye istiyor taklidi yapabilirler.

ASLAN BURCU
Aslanlar kendilerini herkesten ust gorerek insanlari asagilama egilimindedirler. Yaptiklari hatalardan asla pisman olmazlar ve oldukca sogukkanli bir sekilde yalan soyleyebilirler.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık