IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen CeReN

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Iliskilerde En Problemli Burclar


Dis gorunusten etkilensek de iliskinin icerisine girildiginde maalesef ki dis gorunusun cok da bir onemi kalmiyor. Flort asamasinda cok eglenceli ve cekici buldugumuz kisiler iliskide bambaska birine donusebiliyor. Bu donusumler buyuk problemlere yol aciyor. Iliski sorunu olan belirli burclar bulunuyor. Karsinizdaki kisi asagidaki burclardansa bir iliskiye baslamadan once tekrar dusunun.

ILISKIDE EN PROBLEMLI BURCLAR

KOC BURCU
Koc, istikrarsiz iliskilere en yatkindir. Asiri siddetli tepkileri ve ofke patlamalari gerilimin artmasina neden olur, bu nedenle iliskileri genellikle istikrarsizdir ve uzun suremez. Partnerler onlari sabirsizliklari, bencillikleri ve iliski kurmaya ilgisizlikleri nedeniyle sIk sIk elestirir.

BASAK BURCU
Basaklar, en azindan ruh esleri olan ve onlari olduklari gibi kabul eden biriyle tanisana kadar iliskilerde her zaman sorunlar yasarlar. Bu insanlar genellikle duygularini gizler bu nedenle onlari anlamak zordur. Asiri elestiri ve duygusal kapanma, sonunda sevilen kisiden uzaklasmaya yol acar.

IKIZLER BURCU
Ikizler burcunun da istikrarsiz iliskileri vardir. Duygularini nasil gostereceklerini bilmiyorlar ve sevdikleri kisinin onu ne kadar onemsediklerini bilmesi gerektigini dusunuyorlar. Ancak bu, sonunda partnerin memnuniyetsizligine ve gerginligin artmasina neden olur.

YENGEC BURCU
Ellerinden gelenin en iyisini yapmalarina ragmen, Yengeclerin genellikle sorunlu iliskileri vardir. Bu insanlar sevgilerini ifade etmekten asla cekinmezler. Eslerinin kendilerini ozel hissetmelerini isterler ve her zaman onlari ne kadar sevdiklerini gostermenin yeni yollarini ararlar. Ancak cogu zaman asiri hassas olduklari ve gercek yuzlerini gostermedikleri icin elestirilirler ve bu durum bazen iliskide sorunlara yol acar.


ALİNTİ ~
Mavi bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık