IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kurumsal Yilbasi Hediyesi


Herkesi ilgilendiren Yilbasi gibi ozel kutlamalarda, birlikte calistiginiz firmalara yahut degerli musterilerinize ozel bir paket hazirlamaniz gerekir. Firmalar arasi sevgi ve saygiyi, minneti ve nazikliginizi ifade edecek olan bu hediyeleri bulmak icin ayni donemlerde, gunlerinizi harcadiginiza eminiz. Gelisime, degisime, cagdasliga olan guclu bakisinizi yansitan surprizler bulmak, oldukca onemli. Bu sebeple her yil ayni insanlara gonderiyor olsaniz bile paketlerde bulunan surprizleri, donemin populeritesine gore seciyor olmalisiniz. Sahip oldugunuz yenilikci vizyonunuzu karsi tarafa surprizlerle aktarabilmenin en ozel yolu, bodo.com! Kurumsal kimliginizi en iyi sekilde yansitabileceginiz deneyim hediyeleri ile bodo ihtiyaciniz olan farkliligi online magazada hizmetinize sunuyor. Calisanlarda ve is ortaklarinizda en cok ihtiyac duydugunuz ‘’deneyim’’ gercegini, bodo hediye tarziyla bu kez siz onlara sunun. Onlari, bu gecis asamasinda gerceklestirip motivasyon kazanmalarini saglayacak onlarca alandan deneyimle sasirtin.

Kurumsal Yilbasi hediye onerileri
Henuz bodo.com’u kesfetme sansi yakalamamis, icerigini ve isleyisini merak ediyor olabilirsiniz. Oncelikle bodo, her yasa ve her beklentiye hitap eden hediyelerle dolu. Soyle ki ‘’Yemek Workshop’lari’’, ‘’Surus Deneyimi’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Sanat’’, ‘’Restoranlar’’, ‘’Tatil’’, ‘’Romantik’’ gibi daha pek cok farkli alandan kategori, sizlerin secimini kolaylastirmak adina derlenmistir. Aradiginiz kurumsal Yilbasi hediyesi iken bu durum sizlere daha buyuk arti sagliyor. Markaniza hitap eden bir kategoriyi tercih ederek musterilerinizi hem bodo tarziyla sasirtir hem de kimliginizi yansitmaktan geri durmazsiniz. Calisanlariniza surpriz secerken ise calisma sartlarini goz onunde bulundurarak ihtiyaclari dahilinde birkac farkli secenek olusturur, bunlar arasindan kendi hediyelerini secmelerini soylersiniz. Ornegin: tum gununu ayakta kosturarak geciren calisma arkadaslariniza ‘’SPA ve Masajlar’’ kategorisinden bes taneye kadar deneyim secenegi olusturup yilin yorgunlugunu en iyi sekilde uzerlerinden atmalarini saglarsiniz. Bilgisayar ve telefon basinda tum yilini gecirenlere ise ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Aktivite’’ gibi hareketli, eglenceli deneyimler hazirlarsiniz.

Kurumsal Yilbasi hediyesi ne olabilir?
Is yeri icindeki saygi, sevgi, guven ve takim calismasinin artmasina yonelik, tum calisanlarin birlikte eglenebilecegi hediyeler https://bodo.com/tr/yilbasi-hediyeleri/: ‘’Arkadas Grubu icin Gunluk Yat Gezisi’’, ‘’Aile icin Tarihi Vapurda Terasta Kahvaltili Bogaz Turu’’, ‘’Korku Evi Oyunu’’. Ozel musterilerinize: ‘’360 Manzarali Aksam Yemegi’’, ‘’Avrupa Yakasinda Sicak Tas Masaji’’, ‘’Iki Kisi icin Kucuk Ucak Turu’’. Doga sayesinde yenilenme sunan deneyimler: ‘’Arkadas Grubu icin ATV Safari’’, ‘’Melen Cayi Rafting’’, ‘’Aile icin Ormanda At Gezisi’’. Tum dertleri unutturacak essiz surprizlerden: ‘’Yunuslarla Yuzme’’, ‘’Asya Yakasinda Anti Stres Masaji’’. Hayati dolu dolu yasamak bodo ile hediye!


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık