IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Hangi Burc Hangi Filmi İzlemeli?


Film ararken saatler harciyorsaniz ve bu ugraslarin sonucunda actiginiz filmden zevk almiyorsaniz burc ozelliklerinize uygun olan filmleri denemelisiniz. Herkesin begendigi film tarzi da degisIklik gosteriyor. Bu sebeple burc ozelliginize guvenerek sizi sIkmayacak film secenegine sans verebilirsiniz.

HANGI BURC HANGI FILMI IZLEMELI?

OGLAK BURCU - "MUTLULUK PESINDE"
Rehbere en sorumlu ve olgun burclardan biriyle baslayarak, Oglak burcu olanlariniz cok hirsli, caliskan ve ciddi olma egilimindesiniz. Ancak, hedeflerinize ulasamazsaniz, cok guvensiz olma ve kendinizi kucuk gorme egilimindesiniz. Basarisizlik duygulari genellikle kendinizi sucladiginiz bir seydir, bu da dusuk bir benlik imajina sahip olmanizla sonuclanir. Bu yuzden Mutlulugun Pesinde (2006) sizin icin en iyi film. Will Smith, basarili isletme sahibi Chris Gardner'i canlandirirken, film onun hayatindaki mucadeleleri ve su an bulundugu yere ulasmak icin yaptigi her seyi takip ediyor. Hayatinda her seyini kaybetmek uzere oldugu bircok nokta olsa da Gardner pes etmez ve basarana kadar sebat etmeye devam eder.

YAY BURCU - " LITTLE MISS SUNSHINE "
Burcunuz Yay ise, sefkatli, sadik ve akilli biri olarak taninirsiniz. Arkadaslarinizi ve sevgililerinizi kolayca cezbederek, acik fikirli ve acik sozlu bir kisilige sahipsiniz. Ancak, durustlugunuz ve yeteneklerinize olan asiri guveniniz basinizi buyuk belaya sokabilir. Bu yuzden Little Miss Sunshine (2006) tam size gore bir film. Film, durtusel vahsi yonunuzu ortaya cikarirken, ayni zamanda karanlik ve aydinlik arasindaki dengeyi, ogrenebileceginiz tavsiyeleri de gosteriyor.

KOVA BURCU - COCO
Kova burcu insancil, ozgur ruhlu ve yaraticidir. Amaclar icin savasiyorsunuz, hayata entelektuel bir bakis acisina sahipsiniz ve genellikle dunyayi daha iyi bir yer haline getirmek istiyorsunuz. Ancak, en buyuk korkunuz bireyselliginizi ve ozgurlugunuzu kaybetmektir. Hayati kendi kurallariniza gore yasamayi seviyorsunuz ve bir gun inandiklarinizdan taviz vermek zorunda kalacaginizdan korkuyorsunuz. Bu nedenle Coco (2017) mutlaka izlenmesi gerekenler listenizde yer almali. Bu film genc bir cocugu takip ediyor ve baskalarinin baskisiyla yuzlesme yolculugunu anlatiyor. Ana mesaj, hayallerinizi gerceklestirmek icin kalbinizin istedigini takip etmek, sinirlari zorlamak ve isyan etmektir.

BALIK BURCU - " YE DUA ET SEV"
Bir Balik olarak, yaratici, dusunceli ve romantik biri olarak taninirsiniz. Cevrenizdeki insanlarin mutlu olmasini saglamak icin buyuk caba sarf eden, duygusal olarak en bilincli ve hassas isaretlerden birisiniz. Ancak bu nedenle, baskalarina verdiginiz sevgiye ve mutluluga layik olmadiginiza inanirsiniz. En buyuk guvensizliklerin, dusuk ozguven ve suphe, seni asla sevmeyecek birini bulamamaktan korkman. Bu yuzden Ye Dua Et Sev (2010) sizin icin onerilen filmdir. Bu film, evliliginden mutsuz olan ve “kendini bulmayi” secen bir kadini konu aliyor. Baskalarini memnun etmek ve onlari sevmek icin cok ugrasmak yerine, kendinize ayni sevgiyi vermeyi hedeflemelisiniz.

KOC BURCU - " BRAD'IN DURUMU"
Koc burcu olanlar cesaretiniz, guveniniz ve durustlugunuz ile taninirsiniz. Tutkulu ve azimli, aklinizda her zaman bircok proje vardir ve once zorluklara dalarsiniz. Yaptiginiz iste en iyi olmakla gurur duyuyorsunuz, bu yuzden baskalarindan yardim istemeyi reddediyorsunuz. Ek olarak, birinin sizden daha iyi oldugu an, kiskanc yaninizin ortaya ciktigi andir. Bu yuzden Brad's Status (2017) filmini izlemenizi oneririz . Brad Sloan'da her sey var gibi gorunebilir; tatmin edici bir kariyer, bir es ve bir ogul, rahat, normal bir hayat. Buna ragmen nasil ayni pozisyonda olabilirim diye dusunerek kendini unlu universite arkadaslariyla karsilastirmaya devam ediyor. Koc burcu, basardiklarinizdan emin olsaniz da, her seye sahip gibi gorunen baska biri sizi harekete geciren tek sey olabilir.
BOGA BURCU - "GEZGINLER VE SIHIRBAZLAR"

Burcunuz Boga ise sehvetli, zeki ve guvenilir biri olarak bilinirsiniz. Bir dunya burcu olarak daha sakin, havali ve kendine hakimsin. Kendi rahatiniza bagli bir rutin ve istikrarin tadini cikarirsiniz. Bu nedenle, en buyuk guvensizliginiz istikrarsizliktir. Guvenlik, burcunuz icin en onemli seylerden biridir, bu nedenle gelecekte ne bekleyeceginizi bilmediginizde, yolunuza cikan degisIklikler hakkinda endiselenirsiniz. Ne olacagi konusunda cok fazla endiselenmek ani yasamaniza engel olur. Bu yuzden Gezginler ve Sihirbazlar'i (2004) hemen izlemelisiniz. Kendi zihnimizin icinden gelen ve bizi simdiki zamanda yasamaktan alikoyan mutsuzlugu gosterir.
IKIZLER BURCU - "BASLANGIC"

Ikizler, zeki, disa donuk ve merakli insanlar olarak taniniyorsunuz. Surekli olarak tutkulariniz, arkadaslariniz ve kariyeriniz arasinda denge kurmaya calisiyorsunuz. Ilgi odagi olmayi seviyorsunuz, bu yuzden donguye dahil olmadiginizda unutulmaktan korkuyorsunuz. Ayrica biraz yuzeysel davranabilir, etrafinizdakilerin ne dusundugunu cok fazla onemseyebilirsiniz. Sonuc olarak, kiminle konustugunuza bagli olarak davranisinizi degistirirsiniz ve genellikle yanlis bir sekilde "iki yuzlu" olarak etiketlenirsiniz. Daha fazla kendinizi yormayin, cunku Baslangic ​​(2010), tum film boyunca ilginizi cekecek her seye sahiptir. En yanlis anlasilan isaretlerden biri olan bu film, bir sirket CEO'suna bir dusunce yerlestirmeyi planlayan cilgin bir hayal kurucusunu konu aliyor.
YENGEC BURCU - " FORREST GUMP"

Bir Yengec olarak, sezgisel, hassas ve ev sahibi biri olarak taninirsiniz. Duygularinizla cok temas halindesiniz ve size en yakin olanlari derinden onemsiyorsunuz. Bununla birlikte, ev sahibi oldugunuz icin degisime iyi tepki vermiyorsunuz, istikrara ve rutine daha cok cekiliyorsunuz. Ayrica duygularinizla fazla temas halinde olma, her seyi fazla kisisel algilama, guvensiz hissetme ve dogrulama icin diger insanlara ihtiyac duyma egilimindesiniz. Bu yuzden Forrest Gump (1994) sizin icin onerilen filmlerden biridir. Bu filmdeki derslerin cogu, ornegin yeni seyler denemekten korkmayin , kendinizi fazla ciddiye almayin ve kimsenin sizden daha iyi oldugunu soylemesine izin vermeyin , gercekten ogrenebileceginiz seylerdir.
ASLAN BURCU - "DUMPLIN"

Aslanlar, dramatik, yaratici ve cesur biri olarak taninirsiniz. Liderlik etmeyi, konusmayi seviyorsunuz ve cesur bir karizma ve teatral yetenek duygusuna sahip olan en iyi sovmensiniz. Ancak bu, en buyuk guvensizliklerinizden birinin de nedeni olabilir: unutulmak. Oldukca kirilgan bir egonuz oldugu icin tum gozlerin uzerinizde olmasi gerekiyor ve unutulmak ya da yok sayilmak size karsi oldukca can sIkici olabiliyor. Dumplin' (2018) tum bu kisilik ozelliklerine hitap ediyor. Bir anne-kizin guzellik yarismasinin ardindan cekilen film, kizin sen bir Aslan olarak sismanlik korkusu, dusuk benlik saygisi ve vucut kabulu sorunlarini nasil astigini gosteriyor.
BASAK BURCU - "MUKEMMELLIK"

Basak burcuysaniz, alcakgonullu, pratik ve sadik biri olarak taninirsiniz. Siz dusunceli ve ayaklari yere basan empatilersiniz. Bununla birlikte, her seyi kontrolunuz altinda planlayan mukemmeliyetci biri olarak da taniniyorsunuz. Bu, en buyuk guvensizliklerinizden birine yol acar: kendi beklentilerinizi karsilayamamak ve her seyi mukemmellestirmeye takintili olmak. The Perfection (2018), bir zamanlar elit bir cellist ile yeni bir yildiz ogrencinin ugursuz bir yolda yaptigi yolculugu konu aliyor. Bu film travma, akil sagligi ve intikam konularini vurgulamaktadir.

TERAZI BURCU - "ARTIK BU DUNYADA KENDIMI EVIMDE HISSETMIYORUM"

Sosyal, catismaci olmayan ve diplomatik biriyseniz, kesinlikle bir Terazisiniz. Her zaman, her yerde, herkesle uyum saglayabilirsiniz ve genellikle catismalardan kacinmak istersiniz. Bununla birlikte, en buyuk guvensizliklerinizden biri, insanlarin ne dusundugunu cok fazla onemsemektir. Insanlarin iyi kitaplarinda yer almak, onlarin onayini kazanmak ve surekli olarak baskalari uzerinde iyi izlenimler birakmak konusunda endiselenmek icin cok ugrasirsiniz, bu da cogu zaman diger insanlarin size paspas gibi davranmasina izin vermenize yol acabilir. Artik Bu Dunyada Kendimi Evimde Hissetmiyorum (2017) Teraziler icin mukemmel bir film gibi geliyor. Evini soyanlari cezalandirmak icin yola cikan depresif bir kadinin oykusunu konu alan bu film, susup aci ceken insanlarin sonunda patlayana kadar basina neler geldiginin mesajini vermeye calisiyor.
AKREP BURCU - "CIFTE TEHLIKE"

Burcunuz Akrep ise tutkulu, sadik ve duygusal biri olarak bilinirsiniz. Kararli, aklini ve kalbini bir seye koydugun zaman geri adim atmiyorsun. Etrafinizda gizemli bir havayla ketumsunuz. Bu mantikli, cunku en buyuk korkunuz, sizi yargilayacagindan, asagilayacagindan veya ifsa edeceginden korkan bir yakininiz tarafindan ihanete ugramak. Bu nedenle Double Jeopardy (1999), Scorpios icin hazirlanmis bir filmdir. Kocasinin oldurulmesiyle suclanan ve kocasinin sahte olum uydurup sucu kendisine yuklediginden suphelenen bir kadinin hikayesini konu alan bu film, bir Akrep burcunun duygularini ve en yakinlari tarafindan ihanete ugradiktan sonra nasil hissettiklerini anlatiyor.



ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık