IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
E Ticaret Fikirleri Ve E Ticaret Girisimciligi Icin Tercih Edebileceginiz Yazilimlar


E ticaret dunyasina adim atmaya hazirlaniyorsaniz ilk olarak is fikirlerinden e ticarete nasil baslanir sorusuna kadar ayrintili bilgi sahibi olmaniz gerekmekte. Boylece ilk adimlarinizi daha dogru atabilir, daha basarili bir sekilde platformunuzu yonetebilirsiniz.

Eger e ticaret dunyasina adim atacaksaniz ve bir urun fikri ariyorsaniz, tercih edebileceginiz onlarca secenek bulunmakta. Internetten en cok satilan urunler su sekilde siralanabilir;

Spor malzemeleri
Kozmetik urunleri
Hobi urunleri
Gida satisi
Otomobil parcasi ve aksesuar satisi
Elektronik urun satisi
Giyim ve aksesuar satisi
Ek olarak bunlarin disinda da e ticaret fikirleri bulunmaktadir. Farkli fikirleri ve sektorleri inceleyebilir, size en uygun sektoru tercih edebilirsiniz.

E-ticaret Icin Tercih Edebileceginiz Yazilimlar Neler?
Profesyonel sekilde e-Ticaret yapmak istiyorsaniz, bazi eticaret yazilimlarini ve modullerini bilmeniz gerekmektedir. Bunlar platformunuzu daha verimli bir sekilde kullanmaniza olanak taniyacaktir. E ticarete nasil baslanir diyenler bu yazilimlari detayli olarak inceleyebilir, musterileri icin en uygun olanlari entegre ettirerek daha basarili olabilirler.

E Ticaret Fikirleri ve E Ticaret Girisimciligi icin Tercih Edebileceginiz Yazilimlar
Abonelik Sistemi
Abonelik sistemi sayesinde musteri, belirledigi periyotlarla urunu otomatik olarak satin alir. Musteri abonelik periyodunu gunluk, haftalik ya da aylik olarak belirleyebilir. Ilgili tarih geldiginde siparis otomatik olarak olusur, odeme tahsil edilir. Belirli araliklarla ayni urunleri satin alan musteriler icin kolaylik tanimaktadir.

Takip etmeye gerek kalmadan belirlenen alisveris gununde her sey otomatik olarak ilerler. Eger e ticarete nasil baslanir diyorsaniz bu yazilim turu musterilerinize daha pratik cozumler sunabilir.

E-Ihracat Modulu
Eger sadece Turkiye’ye degil dunyaya da acilmak istiyorsaniz, e-ihracat modulunu de inceleyebilirsiniz. Bu kapsamda yurt disina kolay bir sekilde acilabilir, sitenizi birden fazla dile aninda cevirebilirsiniz. Boylece ilgili ulkedeki musterilere daha kolay bir sekilde ulasabilirsiniz.

Bu kapsamda IdeaSoft tarafindan sunulan e-Ihracat modulu ayrica 160 para birimini desteklemekte ve Avrupa Merkez Bankasi guncel kurundan cevirmeye olanak tanimakta. Tum odeme sistemleri desteklendigi gibi dil ve para yonetimi, vergi tanimlamalari da bulunmakta.

Pazaryeri Entegrasyonlari
Eger Trendyol, Hepsiburada, N11 ya da Amazon gibi platformlarda da satis yapiyorsaniz urun guncellemelerini, urun girislerini, fiyat degisIkliklerini ve indirimleri her bir urun icin tek tek yapmaniz gerekecektir.

Bu da cok buyuk zaman kaybina neden oldugu gibi, ek bir is gucu gerektirir. E ticarete nasil baslanir diyorsaniz, dikkate almak isteyeceginiz entegrasyonlardan bir tanesi de pazaryeri entegrasyonudur. Bu cercevede tek tiklama ile tum urunlerinizde degisIklik yapabilir, boylece zamandan ciddi bir sekilde tasarruf edebilirsiniz.

Kombin Entegrasyonlari
Basta giyim sektoru olmak uzere bazi sektorlerde musteriler farkli urunleri birlestirerek almayi tercih edebilir.

Eger musteri memnuniyetini en ust seviyede tutmak istiyorsaniz, kombin entegrasyonlari size bu konuda yardimci olacaktir. Kombin entegrasyonu sayesinde birlikte kullanilabilecek urunleri birlestirebilir, ozel indirimler de tanimlayarak musterilerinize sunabilirsiniz.

Bunun yani sira cok satmayan urunleriniz varsa bunlari birlestirip avantajli fiyatlar esliginde sunabilir, boylece daha ilgi cekici hale getirebilirsiniz.

E-Ticaret Nasil Yapilir?
Peki, bilmeyenler icin e ticarete nasil baslanir? Bir girisimci olarak sektore adim atmak istiyorsaniz once is fikrinizi belirlemeniz ve urunleri nereden temin edeceginizi bulmaniz gerekmekte. Uzun vadeli bir yatirim oldugu icin dogru bir planlama yapmak oldukca onemli. Ayrica dogru tedarikci secimi de basarili sonuclar almanizi saglayacaktir.

Satisini yapacaginiz urunlere karar verdikten sonra geriye e-ticarete hangi calisma modeli ile gireceginizi bulmak kaliyor. Bu nasil calistiginizi belirleyecegi icin dogru bir model tercih etmeniz sart. Bundan sonra da bir firmaniz yoksa sirket acmaniz gerekecektir.

Cunku e-ticaret yapabilmek icin bir sirkete sahip olmak zorunludur. E ticarete baslamak icin bir diger onemli husus ise internet sitesi acmaktir.Dogru secilen bir altyapi sayesinde siteniz hem musterilerinizin dikkatini cekecek hem de arama motorlarinin belirledigi kriterlere uygun olacaktir.

Bu konuda IdeaSoft tarafindan sunulan birbirinden farkli altyapi paketleri, dogru bir baslangic yapmanizi saglayacaktir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık