IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Erkeklerin Her Kadinda Aradigi 10 Ozellik


Her kisinin iliskiye karsi bakis acisi ve beklentisi farklilik gosteriyor. Bazilari daha eglenceli, aksiyonlu bir iliski isterken bazilari ise sakin ve huzurlu iliskiden memnun kaliyor. Iliski beklentileri gibi erkeklerin ve kadinlarin ilgisini ceken ozellikler de degisim gosteriyor. Kadinlar erkeklerin ilgisini ceken ozellikleri merak ediyor. Temelde bakildiginda her erkek kadinlarda ayni ozellikleri ariyor.

ERKEKLERIN DIKKATINI CEKEN OZELLIKLER


Cekicilik illa ki fiziksel olmak zorunda degil bir kadin kendine ne kadar cok guveniyorsa o kadar da cekici olabilir. Erkeklerin genel olarak aradigi sey kendini seven bir kadindir. Kendini seven bir kadin etrafini da sevecek ve mutluluk sacacaktir.

ZEKA
Erkekler kadinlar da zekaya onem veriyor bu demek degil ki herkes cok basarili olmak zorunda ancak hayat hakkinda genel bir bilginizin olmasi erkekleri etkileyen ozellikler arasina da giriyor.

HEM OLGUN HEM DE COCUKSU OLABILMEK


Erkekler kadinlarin olgun olmasini istiyor ancak yerine gore de ona cocuksu yaninizi da gostermenizi diliyor. Olgun durusunuzu etrafa gosterirken erkek arkadasiniz onun yaninda cocuksu ozelliginizi de gormek isteyebilir.

DURUSTLUK


Erkekler durust kadinlardan hoslaniyor. Bu demek degil ki ona ilk bulusmada senin hakkinda bilinmesi gereken her seyi soyleyeceksin. Ama yalan soylemenizi genel olarak tercih etmezler. Ona soyleyemeyecegin bazi seyler hakkinda yalan soylemek yerine, bunu onunla paylasmaya hazir olmadigini ama bir gun hazir olacagini soyle. En ufak seyler hakkinda bile yalan soylemek erkekleri guvensiz hissettirir.

GUVEN VERMEK


Karsilikli guven, saglikli bir iliskinin temelidir. Eger durustsen, onun guvenini hak ediyorsun. Seninkini kazanmak icin elinden gelen her seyi yapiyorsa, gunlerini “ beni seviyor mu” diye sorarak gecirmemelisin. Erkekler guvensiz kadinlari sevmezler. Nerede olduklarini ve ne yaptiklarini aciklarken kendilerini sanik kursusunde oturuyormus gibi hissetmekten ozellikle nefret ederler.

BAGIMSIZ OLMAK
Erkekler bagimsiz kadinlardan hoslaniyor. Kendi hayatinizin oldugunu acik acik ona gosterin. Bunu partnerinizi etkilemek icin degil kendiniz icin yapin. Kendinize ait bir hayatiniz, arkadaslariniz ve ilgi alanlariniz olmasi, o da aynisini yapabilecegi icin zamanla onu daha cok cekecektir.


SAYGI
Kendinize saygi duymak , kim oldugunuzun farkinda olmak, bunu takdir etmek ve kimsenin sizi asagilamasina izin vermemek demektir. Soyleyeceklerini dinleyerek, fikirlerini ciddiye alarak ve birlikte gecirdiginiz zamana, iste veya arkadaslariyla gecirdigi zamana deger vererek, sevgilinize olan sayginizi gostereceksiniz.

KARARLI OLMAK


Ilk bulusmalarda belki partnerinize karar vermeyi birakabilirsiniz ancak bir kac bulusmadan sonra karari kendiniz verin. Her zaman 'fark etmez' veya 'sen bilirsin' demeyin. Erkekler onlari yonlendiren kadinlardan cok hoslaniyor.

KENDINI SEVMEK
Erkekler kendini seven kadinlardan cok hoslaniyor. Bir kadin kendini seviyorsa ve kendine bakiyorsa bu onun kendine olan saygisini da ortaya cikariyor bu yuzden once kendinizi sevin daha sonra karsinizdakini.

KALITELI MIZAH ANLAYISI


Kadinlar erkeklerin esprisini anlayisina onem verdigi gibi erkeklerde kadinlarin espri anlayisina onem veriyor. Yani bir erkek kadinda aradigi ozelliklerden biri de espri anlayisi. Erkekler kendini guldurebilen kadinlardan hoslaniyor.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık