IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Bilime Gore Erkeklerin Kadinlarda Cekici Buldugu 7 Detay


Cekici ozellikler her zaman ilgimizi cekiyor. Toplumda cekici bulunan kisiler cok daha fazla seviliyor. Ancak kisilerin cekici bulduklari ozellikler kadinla erkekler arasinda farklilik gosterebiliyor. Kadinlar icin cok normal gelen detaylar erkeklerin oldukca etkilenmesini saglayabiliyor. Yapilan arastirmalar erkeklerin kadinlarda en cekici bulduklari ozellikleri buldu.

ERKEKLERIN KADINLARDA CEKICI BULDUGU OZELLIKLER

DUDAKLAR
Manchester Universitesi'nde yapilan bir arastirmanin sonuclari, dudaklarin bir kadinin en cekici fiziksel ozelligi oldugunu buldu. Bunu kabul etmek icin tek yapmaniz gereken, ozellikle kirmizi ruj surdugunuzde ne kadar muhtesem gorundugunuzu dusunmek.

YUZ SIMETRISI
Yuzunuzun sol tarafinin yuzunuzun sag tarafiyla eslesmesinin mukemmel olmasi erkekler tarafindan oldukca cekici bulunuyor.

GUCLU GOZ TEMASI
Gozlerin ruhun penceresi oldugunu soyledigini unut, cunku onlar ayni zamanda bir sevgilinin dikkatini cekmenin kapisidir. Birinden hoslandiginizda gozbebekleriniz biraz daha genisliyor. Insanlar gorunuse gore genislemis goz bebeklerine cok ilgi duyuyorlar. Cikarilan ders: Gozlerinizi hedeflediginiz kisiye sabitleme firsatini asla kacirmayin.

BEYAZ DISLER
Arastirmalar, duz, beyaz dislerin de cok cekici oldugunu gosteriyor.

GUZEL GULUMSEME
Baska bir arastirma, erkeklerin cok gulen kadinlara cok cekildigini gosteriyor. Bu da oldukca dogru cunku gulumsemek kadinlari somurtmaktan ve kaslarini catmaktan daha guzel kiliyor. Erkekler, gulumseyen kadinlardan onemli olcude daha fazla etkileniyor. Onlari etkilemek icin ufak bir gulumseme yeterli.


TIZ SES
Tiz sesler gorunuste daha seksi. Arastirmacilar bunun nedeninin, daha yuksek seslerin daha kucuk bir vucut boyutu onermesi oldugunu ve toplumumuzun daha cekici buldugunu one suruyor.

KIRMIZI RENK
Belirli bir renk klise calismasi, ayni kadinin iki fotografini iceriyordu. Bir resimde mavi, digerinde kirmizi giymis, ikisinde de ayni sekilde poz vermis. Sonuclara gore kirmizili kadinin fotografi daha cekici ve cinsel acidan arzu edilir olarak degerlendirildi. Bu, kirmizi ic camasirinin neden yuksek talep gordugunu acikliyor.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık