IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Ucretsiz Bir WordPress Web Sitesi Olusturabilir Misiniz?


Cevrimici pazarda yeniyseniz ve yalnizca basit, mutevazi bir blog veya web sitesi istiyorsaniz, WordPress uzun zamandir populer bir secim olmustur. WordPress, iceriginizi yalnizca birkac dakika icinde dunyayla paylasabilmeniz icin bir URL olusturmaniza, tasarlamaniza ve almaniza yardimci olabilir.

Ucretsiz mi?

WordPress yaziliminin kendisi ucretsizdir, ancak eklenti yukleme konusunda biraz ozgursunuz, ancak ucretsiz surum, web sitenizi ozellestirme ve kendi temalarinizi olusturma yeteneginizi ciddi sekilde kisitlar. Bunun yerine sizi onceden hazirlanmis bir dizi arasindan secim yapmaya zorlar. Temanin ne oldugunu bilmiyorsaniz , o konuyu okuyabilirsiniz .

Ek olarak, ucretsiz WordPress surumu genellikle web sitenizde sizin izniniz olmadan reklamlar goruntuler. Bu, web sitenizin profesyonellikten uzak ve ucuz gorunmesine neden olabilir. Ne yazik ki, web siteniz icin yeni bir ucretli barindirma saglayicisi bulmak, bu sorunlari cozmenin tek yoludur.

Ucretli hosting pahali mi?

Pai hosting mutlaka bir hosting plani bulmak icin cok para harcamaniz gerektigi anlamina gelmez. Aslinda tam tersidir. Oldukca uygun fiyatlara kaynak paketi sunan cesitli saglayicilar vardir. Hangi kaynaklara ihtiyaciniz oldugunu ve barindirma icin ne kadar odemeye hazir oldugunuzu bilmeniz yeterlidir. Unutmayin, cesitli saglayicilar ve planlar vardir, bu nedenle ihtiyaclariniza ve butcenize uygun olani bulmak, basariyla tamamlayabileceginiz bir gorevdir.

Bir barindirma saglayicisi nasil secilir?

Ziyaretci sayisi ve veri depolama, bir barindirma saglayicisi ararken en cok ilgilenmeniz gereken iki ana ozelliktir. Hem beklenen ziyaretci hacmini hem de web sitesi verilerinizi barindirmak icin yeterli kaynaga sahip bir barindirma plani, aramaniz gereken seydir.

Herhangi bir pakete baslamadan once herhangi bir barindirma saglayicisinin performansini ve guvenilirligini arastirmak da cok onemlidir. Neyse ki, iyi bilinen barindirma saglayicilarinin avantajlarini ve dezavantajlarini ozetlemek icin bilgili sektor elestirmenleri mevcuttur. Bir inceleme her zaman bir calisma suresi testi, yukleme hizlari, guvenlik ve musteri destegi derecelendirmesini icermelidir. Arastirma ile web siteniz icin en ideal web barindirma saglayicisini mumkun olan en uygun fiyata bulabileceksiniz.

Web sitenizi nasil olusturabilirsiniz?

Web sitenizi nerede barindiracaginiza karar verdikten sonraki adim, yeni web sitenizin tam olarak nasil gorunecegini secmektir. WordPress’in ucretsiz surumunde birkac farkli tasarim mevcuttur. Kisitli bir butceniz varsa, bir temaya para harcamak zorunda degilsiniz.

Fazladan birkac dolar harcamaktan cekinmezseniz, dunyanin her yerinden gelistiriciler tarafindan yapilmis binlerce benzersiz tema da vardir. Vizyonunuza cok benzeyen bu temalardan birini secmek, web sitenizin istediginiz gibi gorunmesini saglamak icin en basit yaklasimdir. Bir temaya karar verdiginizde, renkler ve yazi tipleri gibi kucuk detaylari markaniza uyacak sekilde ayarlayabilirsiniz. WordPress ile bir web sitesi olusturmak iste bu kadar basit ve kolaydir.

Peki ya bir alan adi?

Web sitenizi kurup tasarladiktan sonra, kullanicilarin web sitenize erismesini mumkun oldugunca basit hale getirmelisiniz. Ucretsiz barindirma ile devam etmeye karar verirseniz, sectiginiz web sitesi adresinin WordPress uzantisiyla bitmesi gerekir. Alan adinizin .com uzantisi ile bitmesini istiyorsaniz alan adi icin odeme yapmaniz gerekecektir.

Alan adi ve uzanti olan URL’nizi olabildigince kisa yapmaya calisin. Web sitenizin adresinde ucten fazla kelime varsa, bunu bir tarayicida yazmak zor ve hatirlamasi zor hale gelebilir. Alan adinizin uygun olup olmadigini kontrol etmeden once, kesme isaretleri dahil tum noktalama isaretlerini cumlenizden cikardiginizdan emin olun.

Son sozler

WordPress ile ucretsiz bir web sitesi yapmak mumkundur, ancak bu web sitesinin kalitesi iyi olmayacaktir. Sitenizin her yerinde reklamlar olacak, teknik sorunlar yasayacaksiniz, kesintiler vb. Guvenilir barindirmadan ucuz bir barindirma plani satin alarak tum bunlardan kacinabilirsiniz. Bir web sitesi olusturmaktaki tek amaciniz yeni bir beceri ogrenmekse, bunu tamamen ucretsiz yapin. Ancak bu web sitesini kullanmayi planliyorsaniz, bir alan adi ve barindirma satin almanizi siddetle tavsiye ederiz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık