IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
MasterChef Hicaz Pilavi Nasil Yapilir?


MALZEMELER
400-500 gram kusbasi koyun eti
200 gram tereyagi
2 bardak pirinc
1 bardak haslanmis nohut
1 adet portakal
1 tutam safran
3 adet kuru sogan
TARIF
Soganlar ayiklanir ve yarim ay seklinde dogranir.
Tereyagi 80 gram kadari kesilir ve tavaya atilir. Daha onceden kesilen soganlar ve alinan etler de tavaya atilir.
½ su bardagi sicak su ve tuz eklenir. 20-25 dakika kadar goz karari pisirilir.
Bir yandan pirincler su ile yikanip islatilir. Daha sonra portakalin kabugu rendelenir.
Pirinci suzerken bir yandan safran suda cok az islatilir. Daha sonra kalan margarin de kavrulur.
Etlerin icerisine nohut, safran ve rendelenmis portakallar eklenir.
2 su bardagi sicak su eklenir ve pirincler suyu cekene kadar pisirilir.
Daha sonra dinlenmeye birakilir ve etlerle birlikte servis edilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık