IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Bu Ayin En Zengin Burclari


2022 yilinda Kasim ayi bol bol alisveris yaparak gecti. Yapilan alisverisler vatandaslarin butcelerini oldukca sarsti. Bircok kisi bu yil borclandi. Yeni yila girmeden once hangi burclarin parasal acidan daha sansli olacagi arastiriliyor. Aralik ayinda paraya para demeyecek burclar belli oldu.

ARALIK AYININ EN ZENGIN BURCLARI

BOGA BURCU VE YUKSELEN BOGALAR
Boga burclari parasiz nefes alamayan burclar arasinda bulunuyor. Paraya oldukca onem veren Bogalar 2022 yilinda bu konuda oldukca zorluk yasadi. Ancak Yeni Ay'in etkisi ile birlikte degisim icerisine giren boga ve yukselen bogalar maddi acidan bolluk yasayacak. Aralik ayi boga burclari icin bolluk ve bereket icinde gececek.

TERAZI BURCU VE YUKSELEN TERAZILER
Teraziler bu yil da her zamanki gibi butcelerini dusunmeden alisveris yapti. Ancak bu alisverisler onlar icin uzun surede etkili sonuclar saglayacak. Yilin son ayi olan Aralik ayinda Teraziler maddi acidan inanilmaz derecede guclenecek. Is hayatlarinda paril paril parlayacaklar.

BASAK BURCU VE YUKSELEN BASAKLAR
Basaklar yilin son ayinda sorumluluk duygularinin zirveye ciktiklarini gorecekler. Bu ay tum zorlu surecleri arkalarinda birakarak bolluk ve bereket dolu olacaklar. Aralik ayinda artan maddi imkanlari 2023 yilinda da etkisini surdurmeye devam edecek.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık