IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cekim Yasasi Nedir?


Cazibe, zihnin dusuncelerimizdeki gercekligi degistirme yeteneginden gelir. Buna Cekim Yasasi denir ve herhangi bir dusunceyi gercege donusturmek icin dusuncelerimizin gucunu kullanir. Dusundugumuz her sey sonunda gercek oluyor.

Evren, sonsuz bir umut ve guzellik dokusudur. Canlandirici dusuncelere odaklandiginizda, sizi cevreleyen kasvetten kurtulursunuz. Bunun yerine, olumsuz dusunceler dusunurseniz, kendinizi olumsuz bir donguye hapsolmus halde bulursunuz. Cazibe Yasasi, bir kisinin gitmek istedigi yere ulasma niyetine gore hareket ettiginde neye odaklanabilecegini belirleyen gizemli bir doga yasasidir. Cogu insan gunluk yasamlarinda Cekim Yasasinin gucunu anlamiyor.

Bir miknatis demir talaslarini ceker; Benzer sekilde, enerjimizi disari gonderdigimizde, evrenden dusunce ve duygulari cekeriz. Icimizde yatan muazzam potansiyeli gozden kacirmak kolaydir. Sonuc olarak, kolayca yanlis yonlendirilir ve daha fazla duygusal strese maruz kaliriz. Ayrica duygu yuklu olaylari daha cok hayatimiza cekmemize neden olur.

Cekim Yasasini anlamak artik bir sir olarak gorulmuyor. Ayrica ilkeleri nasil uygulayacagini bilen herkes tum gelecegini guvence altina alabilir. Cekim Yasasini kullanmis olan onemli kisilerin tarihini anlamak, aydinlanmaya ulasmak icin onu daha etkili bir sekilde kullanmaniza yardimci olabilir. Hukukun uygulamalari ve inanclari bircok insanin hayatini degistirdi.

Cekim Yasasi Tarihsel SeruvenCekim Yasasi Nedir?
Buda’nin Cekim Yasasini modern insanlara yuzlerce yil once acikladigina inanilir. Buddha’nin hayattaki hedeflerinize ulasmak icin olumlu dusunmeyi ve iyi dusuncelere sahip olmayi soyledigine inaniliyordu. Hukukun temeli ve halkin inanci olarak kabul edilir. Farkli kulturlerden insanlar karmaya inanir. Bu terim, bu kavramla birlikte yaygin olarak kullanilmaktadir.

Insanlar, sevgi ya da nefret gibi dunyaya verdiklerinin hayatlarina geri getirilebilecegine inanmaya basladilar. Insanlar bunu daha once bircok farkli sekilde gorduler. Tarih boyunca bircok din ve medeniyet ayni Cekim Yasasi ilkelerine sahip olmustur. Hukukun kokenleri bircok farkli kulturun ogretilerinde bulunabilir.

Cekim Yasasini onaylayan gunumuzun unluleri arasinda Jim Carrey, Denzel Washington var. Cekim Yasasinin varligini dogrulamak zordur cunku bircok insan hayatta aldiklari her kararin kendileri uzerinde dogrudan bir etkisi oldugunu kabul edemez. Bircok insan, Cekim Yasasinin gercekligini kabul etmekte zorlanir, ancak bunu anlamak, korku dongusunden ve olumlu ya da olumsuz duygu eksIkliginden ozgurlesmeye yol acar. Ayrica bize hayatimizi degistirme ve endiselenmeden ilerleme gucu verir. Kuantum fizikcileri tarafindan yapilan son arastirmalar, zihnimizin yasamlarimiz ve evren uzerindeki muazzam etkisini gosteriyor. Daha fazlasini ortaya cikarmaya yardimci oldu.

Cekim Yasasi Nasil Calisir?
Cekim Yasasini kullanmak, hayatinizda istediginiz her durumda hizli ve kolaydir. Bunu, hedeflerinizi netlestirerek ve sonuclari gorerek basarabilirsiniz. Olmasini istediginiz bir sey icin Cekim Yasasini kullanirken akilda tutulmasi gereken birkac ipucu vardir. Hedeflerinize ulasmanin neden bu kadar uzun surdugunu merak ediyor olabilirsiniz. Belki de hedeflerinize nasil ulasacaginizi dusunmek icin cok zaman harciyorsunuz. Hedeflerinize ulasma konusundaki tum takintinizi birakmalisiniz; Bu kadar uzun sure dayanikliliginizin onemli bir parcasi olarak one cikiyor. Elbette hedeflerinize ulasmak istiyorsunuz. Bu yuzden ilk etapta oradalar. Insanlar genellikle Cekim Yasasini buyulu bir rituel veya stres olarak yanlis yorumlarlar.

Cekim Yasasinin Hayatimizdaki Rolu Nedir?
Cekim Yasasi, simdi yasaminiz icin gecerli olan kavramsal bir gozlemdir. Onunla baglanti kurmayi ogrendiginizde, onun ilkelerini hayatiniza ve hayallerinize rehberlik etmesi icin kullanabilirsiniz. Odak noktaniz, enerjiniz ve dikkatiniz evrenin size ne verdigini belirler. Dusuncelerinizi degistirmeyi ogrenmek, hayatiniza cektiginiz seyleri degistirebilir. Bunun nedeni, siz istemeseniz bile cekim yasasinin her zaman islemesidir.

Dusunceler hayatimiza neyi cektigimizi belirler ve ayni sey benzer seyleri ceker. Bir nesnenin olumsuzlugu, baska bir maddede benzer titresimleri ceker. Bu, dogal olarak olumsuz titresimlere yatkin olan insanlar icin gecerlidir. Bunun nedeni, olumsuz insanlarin daha fazla olumsuz olay yasamasidir. Bir sey hakkinda olumlu dusundugumuzde bunun tersi dogrudur. Dunyayi ve tum sakinlerini algilayisiniz bozulur, cunku niyet ettiginiz hedefle iliskili pozitiflikle zihinsel olarak mesgulsunuz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık