IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
MasterChef Kohtu Corbasi Nasil Yapilir


MALZEMELER
1 yemek kasigi dolusu ince bulgur
1 y.k.dolusu yarma(goce)
2 y.k.dolusu un
1 tatli kasigi salca
1 cay kasigi tuz
Bol kimyon ve nane
1 orta boy patates
1 orta boy sogan
Aci sevenler icin pulbiber
1 kase sarimsakli yogurt
TARIF
Corba tencerenizi 4'de 3'u dolacak kadar suyla doldurup kaynamaya birakin.
Malzemeleri bir kabin icine koyup yarim cay bardagi suyla yogurun.
Unu ve suyu duruma gore ayarlayin. Cunku hamur elinize yapismamali cok da kati olmamali.
Elde ettiginiz hamurdan kucuk bezeler koparin.
Kopardiginiz bezeleri avcunuzun icinde rulo haline getirin. Yani uzatin.
Sonra nohut tanesi buyuklugunde parcalar koparip parmaginizla avucunuzda bastirip yassi hale getirin.
Dibi unlanmis tabaga yuvarladiginiz kucuk hamur parcalarini kaynamakta olan suyun icine atin.
Hepsi bitene kadar beklemeyin ki yapismasin.
Onlar kaynarken kucuk bir tavada kucuk dogradiginiz sogani ve patatesi kavurun.
Icine renk verecek kadar salca koyun. Biraz tuz ekleyin ve yavasca tencereye ekleyin.
15 dakika sonra corbaniz hazirdir.
Corbaniz pistikten sonra suyuna biraz kimyon atip karistirin ve 5 dakika dinlendirin.
Sarimsakli yogurdu icine karistirarak servis yapin.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık