IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
2023’te Burclari Neler Bekliyor?


Adim adim yeni yila yaklasirken en cok merak edilen sorulardan biri de “2023 yilinda burclari neler bekliyor” oluyor. TV100 ekranlarinda Okan Bayulgen’in konugu olan Astrolog Hande Kazanova, 2023’te gerceklesecek gokyuzu hareketleri ile ilgili konustu.

DUNYAYI BUYUK SIKINTILAR BEKLIYOR
7 Mart itibariyle Saturn Balik burcuna geciyor. Gerceklerle yuzlesmenin zamani olacagini soyledi. Sular, denizler, petrol demek oldugunu soyleyen Hande Kazanova, dunyayi sIkintilarin bekledigini dile getirdi. Turkiye’nin yenilikler yasayacagini soyleyen Hande Kazanova, ozellikle odemeler, ekonomiler ile ilgili alanlari onemli gelismeler bekledigini soyledi.



2023’TE BURCLARI NELER BEKLIYOR?
Kazanova astrolojiyle ilgili "Merkur retrosu su anda gokyuzunde yok. Su an Mars gerilemesi altindayiz. Yeni yila da bu etkilerle girecegiz. Onumuzdeki donem girisimlerimiz konusunda birkac kez ustunden gecin. 17 ve 18 Kasim tarihleri en sansli, en etkin haftalarindan. Bu sene Jupiter ocak ayindan itibaren koc burcuna geciyor. 12 yilda bir geliyor. Ates elementini uzerimizde daha fazla hissedecegiz. Balik burcu sinirsizlikla ve insanligin tekamul sureciyle cok baglantilidir. Ilk 6 burc cocukluk donemi gibi dusunmek gerekiyor. Ondan sonraki 6 burc artik genclige adim atip insanligin bir seyler ogrenip tamamlandigi bir sureci temsil ediyor. " bilgilerini verdi.

ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık