IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Uyumsuz Burclar


Iliski icerisinde yogun ask duygusu olsa bile bu mutlu bir iliski yasamaya yetmiyor. Bazen asla uyusmadigimiz kisilere asIk olabiliyoruz. Uyumsuzluk iliski icerisinde her iki tarafi da mutsuz ediyor. Astrologlar asla birlikte olmamasi gereken burclari acikladi.

EN UYUMSUZ BURCLAR
KOC VE YENGEC


Koc, hizli hareket etmeyi ve anin romantizminden yararlanmayi sever . Bu baglanti kivilcimini hissetmekten ve hemen harekete gecmekten daha iyi ne olabilir? Ancak bu durum duygusal olan ve duzgun bir sekilde guven olusturmak icin zamana ihtiyac duyan Yengecler icin pek ise yaramiyor. Onlar icin romantizm bir sanat eseridir ve Tanri ayrintilarda gizlidir.



Wright, "Iki ana burc olarak Koc ve Yengec her iliskide baslaticidir" diyor. "Birbirlerine kare olduklari icin, islerin yurumesi icin gerekli olan surekli bir uzlasma vardir (ornegin, Koc'un Yengec'in bir gunluk gezi planlamasina izin vermesi veya Koc'un yemek pisirirken Yengec'in mutfaktan uzak durmasi gibi).

IKIZLER VE AKREP


Bir Ikizler burcunun serbest dolasimdaki zihni, gorunuste celiskili fikirlere sahip olmalarina yol acabilir… Bu da partnerinin her zaman her konuda nerede durdugunu bilmesi gereken bir Akrep'i korkutabilir. Zemin surekli olarak ayaklarinin altindan kayiyorsa, bir Akrep kalplerini kalici bir ortakliga yatirma konusunda kendini guvende hissetmeyecektir. Tutarli olamayacak kadar dusuncesiz davranirsan, guvenilir oldugunu nasil bilecekler?



Bununla birlikte, Wright istisnalar oldugunu belirtiyor. "Bu cift hic calismiyor gibi gorunuyor, ama her ne sebeple olursa olsun, aslinda bir ton Ikizler-Akrep cifti taniyorum (neredeyse 25 yildir evli olan kayinbiraderim ve yengem dahil!)" diye ekliyor... "Farkliliklarina ragmen, bu isaretlerin ikisi de kivilcimi canli tutan kotu bir mizah anlayisina sahip harika arkadaslar."

OGLAK VE YAY


Bir Oglak tek kelimeyle ozetlenebilirse, "profesyonel" olur. Caliskan , hirsli ve kendini begenmis kisilerdir. Bu havasiz oldugu anlamina gelmez - ne istedikleri konusunda ciddi olduklari anlamina gelir, bu da inanilmaz derecede romantik ve guvenilir hayat arkadaslari yapabilir. Ote yandan Yay, daha cok, buyuleyici bir baslangic sansi ile karistirilmis o pis dahi havasi icindedir. Gec saatlerde taranmamis saclar ve yanlis hizalanmis dugmelerle ortaya cikmalari kimin umurunda? Odadaki herkesi onlari affetmeye ikna edebileceklerini biliyorlar. Oglak haric.



Wright, "Oglak, Saturn tarafindan yonetilirken Yay, Jupiter tarafindan yonetilir" diye ekliyor. “Oglak, kurallari ve yapiyi sever, Yay ise dua ederek yasamayi tercih eder. Bu ikisi birbirlerinin guclu yanlarini onurlandirmaya istekliyse (digerinin onlar gibi olmasini saglamaya calismak yerine), bu gercek bir guc cifti olabilir. Ancak bu, her ikisinin de her zaman hakli olmadiklarini (nadir gorulen bir durum) kabul etmelerini gerektirir.”

BOGA VE KOVA


Zodyak'in bogasi , ozellikle kalp meselelerinde istikrarli ve ongorulebilirdir. Bu, bazilari icin romantizm, guvenilirlik ve digerleri icin durgunluk anlamina gelebilir. Wright, "Her ikisi de sabit burclar, Boga ve Kova kendi yollarina saplanmis durumda," diye acikliyor. "Kova, herkesin bambu kamislara gecmesini istiyor ve Boga, her seyden cok rahatlik ariyor, cunku agizdaki hislere dayanamadiklari icin reddediyor."



Zodyakin yenilikcileri ve ikonoklastlari Kova icin , ayni seyi ayni sekilde yapmak, bogulma ve can sIkintisi icin bir recetedir. En cok ozgunlukleri tarafindan tahrik edilirler ve ciktiklari kisinin onlari entelektuel ve sanatsal olarak harekete gecirmesine ihtiyac duyarlar. Besleyici Boga icin bu cok fazla bosa harcanmis enerji gibi geliyor. Kendileri icin neyin ise yaradigini bulduklarinda, neden bozsunlar? Ancak Kova, farkli bir sekilde bir araya gelebilmeleri icin bir seyleri kirmaya cok isteklidir. Dogalari geregi "tekduzeligin dikkatli olanin korkunc odulu olduguna" inanirlar, bu nedenle hiz degisIkligi her zaman masadadir.

ASLAN VE BALIK


Hassas Balik, karmik bilgelikle ve empati ile doludur. Cesur Aslanlar kendilerine olan sevgileri ve murettebatlarina olan bagliliklariyla dolup tasarlar ve bir ortaktan daha azini istemezler. Bir Aslan, baska bir fikrin itibarini calan bir is arkadasi hakkinda ovunebilirken , Balik hikayenin diger tarafini gormeye baslayabilir (belki de son ceyreginden once terfi ettiginiz icin gercekten guvensizdir)! Arkanda olmadiklarindan degil Aslan, Balik burcunun dunyadaki herkesin sirtina sahip olmak istemesidir.



Wright, "Aslanlar, tatli, degisken Baliklardan gordukleri tum ilgiyi severler. Ancak Leo, Balik burcunun genellikle ayni tur dogrulamayi gerektirdigini anlamazsa (sadece bunu istemeye istekli degilse) isler ters gider.

BASAK VE TERAZI


Basak zekasi, tum zodyaktaki en esprili zekalardan biridir ve bu, onlarin korkusuzca gercekci dogalarindan gelir. Bir kat sekerle ugrasmazlar; onlar icin hayatin acisi durustluk ve mizahla yuzlesmektir. Bu bazilari icin canlandirici gelebilir, ancak zodyakin diger sakini romantik Teraziler sekerlerini gercekten seviyorlar… Askta ve hayatta iyimserler ve birlikte calisirsak neredeyse her seyin mumkun olduguna inanma egilimindeler. Ancak ilham verici bulduklari sey, Terazi'ye koca bir huysuz gibi gorunen Basak'a tamamen naif geliyor.



Wright, "Sonbahar Ekinoksu'nu asan iki burc olarak, Basak ve Terazi'nin aslinda COK ortak noktasi var" diye ekliyor. “En kotusu, her ikisi de mukemmeliyetci ve firsatci olmalaridir ve bunu birbirlerinde fark ettiklerinde? Itici olabilir.”


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık