IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Hincal Uluc Vefat Etti - HıncaL Uluc Kimdir ?


Son dakika: Bir suredir saglik sorunlariyla mucadele eden Turk basinin usta isimlerinden Hincal Uluc yasamini yitirdi. 83 yasinda hayatinin kaybeden duayen gazeteci son olarak Sabah Gazetesi ve A Spor'da yayinlarina devam ediyordu. Saglik sorunlari nedeniyle 8 Temmuz'da yogun bakima alinan ve sonrasinda da taburcu edilen Hincal Uluc, kisa sure sonra yeniden yogun bakima alinmisti. 1 aydir yogun bakimda bulunan Uluc, hayatini kaybetti.

Uluc'un vefat haberini Yazar Faik Cetiner, "Hincal Uluc vefat etti. Uluc ailesinin basi sag olsun." sozleriyle duyurdu.

BIR BOBREGINI KAYBETMISTI


Hincal Uluc, 8 Temmuz Cuma sabahi yogun bakima alinmisti. Uluc, daha once bir bobregini kaybetmisti. Son zamanlarda ise diger bobregi de iflas etmis ve kan zehirlenmesi nedeni ile yogun bakima alinarak entube edilmisti. YaklasIk uc ay once kalcasi kirilmis ve by-pass ameliyati da gecirmisti. By-pass'in ardindan Hincal Uluc'un akcigerlerinde de sorun oldugu tespit edilmis ve surekli olarak yogun bakimda tutulmaya baslanmisti.

'Ataturk haddini bilseydi bugun biz burada oturamiyorduk' Hincal Uluc'un bu sozleri cok konusulmustu!
'Ataturk haddini bilseydi bugun biz burada oturamiyorduk' Hincal Uluc'un bu sozleri cok konusulmustu!
"COK DIRENDI AMA..."

Ender Bilgin: "Hincal Uluc yakin zamanda kardesini kaybetti. Buyuk uzuntu yasadi. Mayis'tan beri hastaligindan dolayi bolum bolum yogun bakimda olmak uzere hastanede yasam savasi veriyordu. Cok direndi ama bu zamana kadarmis. Allah rahmet eylesin. Nur icinde yatsin" (A Spor)

"GOZUNU ACIP, KIRPMAYA BASLAMISTI"


Sabah gazetesi yazari Yavuz Donat, Hincal Uluc ile ilgili detayli bilgileri gectigimiz aylarda vermisti. Donat, "Beyin kusursuz calisiyor. Kalp saglam. Akciger ve Bobrek de oyle. Uzun sure uykudaydi. Gecen ay, "Makinenin fisi cekildi" ve uyandirma surecine girildi. Doktorlar, bir an once uyanmasi icin, "tibbi mudahalede" bulunmadilar. Kendiliginden uyanmasini uygun gorduler. Onceki gun, 3 Agustos Carsamba, Hincal ilk kez gozunu acti sonra yine uykuya daldi. Dun, 4 Agustos Persembe, gozunu acip kapatmaya basladi. Sonra yine uyku." demisti.

CUMHURBASKANI ERDOGAN'DAN BASSAGLIGI MESAJI
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 83 yasinda hayatini kaybeden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hincal Uluc icin bassagligi mesaji yayimladi.

Cumhurbaskani Erdogan, Twitter hesabindan paylastigi mesajinda, "Vefatini uzuntuyle ogrendigim, basin dunyamizin onemli isimlerinden gazeteci, yazar ve yorumcu Sayin Hincal Uluc'a Allah’tan rahmet, yakinlarina, sevenlerine, okurlarina ve medya camiamiza bassagligi diliyorum." ifadesini kullandi.


CUMHURBASKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY: HINCAL ULUC'UN VEFATINI UZUNTUYLE OGRENDIM
Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, 83 yasinda hayatini kaybeden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hincal Uluc icin bassagligi mesaji yayimladi.

Oktay, sosyal medya hesabindan paylastigi mesajinda, "Basin dunyamizin duayen isimlerinden usta gazeteci, yazar ve yorumcu Hincal Uluc’un vefatini uzuntuyle ogrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve medya camiamiza bassagligi diliyorum." ifadesini kullandi.

IMAMOGLU: AILESI VE SEVENLERINE BASSAGLIGI DILIYORUM
Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, sosyal medyadan paylastigi mesajinda "Vefat haberini aldigimiz Gazeteci Hincal Uluc’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine bassagligi diliyorum" ifadelerine yer verdi.


HINCAL ULUC KIMDIR?


Hincal Uluc, 1 Kasim 1939 tarihinde Kilis'te dunyaya geldi.

Ilkokula Bandirma'da baslayan Uluc, babasinin subay olmasi dolayisiyla cok sayida ilde ogrenimine devam etti. Uluc, lise egitimini Ankara'da tamamladi.
Ankara Universitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi'den mezun olan Hincal Uluc gazetecilik meslegine Yenigun gazetesinde basladi.1967'de askerden dondukten sonra meslege spor yazarligiyla devam etti.

Hincal Uluc, bir donem Hasmet Babaoglu ve Kenan Onuk Ile NTV'de 90 Dakika programini yapti.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık