IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kurtlar Vadisi 2023'de Ekrana Donuyor


Turk televizyon tarihine damga vuran dizilerden olan Kurtlar Vadisi 2003 yilinda ekran yolculuguna baslamis, ilk 97 bolumun ardindan ise Kurtlar Vadisi Pusu olarak yayinlanmisti. Show TV'de yayin hayatina baslayan Kurtlar Vadisi, yillar icinde cok sayida kanal degistirmisti. Kurtlar Vadisi Pusu son olarak 2016 yilinda Kanal D'deki bolumleriyle final yaparak ekrana veda etmisti. Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'i Necati Sasmaz, dizinin yaklasIk 7 yillik bir aranin ardindan geri donecegini hayranlarina mujdeledi.

KURTLAR VADISI 2023'DE BASLIYOR
Kurtlar Vadisi'nin Ocak 2023'den itibaren yeni bolumleri icin calismalara baslayacaklarini aciklayan Necati Sasmaz " Omrumun 20 yili bununla gecti. Degerli ancak cok yorucu bir isti. Bir ara verelim diye dusunmustuk. Artik tekrar istenmeye basladi dizi. Nasipse olacak" dedi.

IMBD'DE O DIZILERIN GERISINDE KALDI
Yillar boyunca ekranlarda efsane olan, Polat Alemdar, Pala, Iskender Buyuk, Memati, Aslan Akbey, Dogu Bey, Mehmet Karahanli, Suleyman Cakir gibi unutulmayacak karakterleri ortaya cikaran Kurtlar Vadisi ise gectigimiz haftalarda aciklanan IMDb'nin Turkiye'de gelmis gecmis en iyi 25 yerli dizi listesi arasina giremedi. Replikleri ve unutulmaz sahneleriyle hala dillerde olan Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizileri, Seyirci puanlamalarina gore yapilan IMDb siralamasinda, Avrupa Yakasi, Behzat C., Ezel, Tatli Hayat, Ikinci Bahar, Super Baba, Bes Kardes, 7 Numara gibi dizilerin gerisinde kaldi.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık