IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kurumsal Firmalar Icin E-Posta Servisi Nedir? Avantajlari Nelerdir?


Gunumuzde maillerin kontrol edilmesi artik rutin bir hal almistir. Bundan dolayi her gunun belirli saatlerini mail kutunuzun basinda gecirdiginiz olur. Mail Hosting denen kavram ise sizlerin maillerini normal hosting hizmetlerinden ayri olarak tutmaya yarayan ve sirket ici yazismalar ile kurumsal yazismalarin bel kemigini olusturan bir kavram olarak karsiniza cikar.

Mail Nedir?

Herkesin evlerinde bir posta kutusu bulunur ve gelen zarflar, faturalar bu kutuya konulur. Bu islemi de mailler sanal dunyada gormeye yarar. Tipki bir posta mantigi ile islediginden dolayi da e-posta adini almislardir. Mail kullanimi gunumuzde oldukca yaygindir. Pek cok is yeri ve pek cok akademik kurum basta olmak uzere, mail kullaniminin cok cesitli alanlari artik gunluk hayatinizda yer etmistir.

Maillerinizin elektronik ortam uzerinden haberlesme adina kullanilmasi bu anlamda internetin sizlere sundugu oldukca buyuk bir kolaylik olarak karsiniza cikar. Bu da sizlerin internet uzerinde de iletisim agindan kopmadan islerinizi kolay bir sekilde halletmenize olanak saglar. Mailler ozel ve kurumsal mailler olmak uzere iki grupta ele alinir. Kurumsal mailler daha cok sirketler ve kamu kurumlarina yonelik olurken ozel mailler gmail tarzi herkesin edinebilecegi turden olanlardir.


Mail Hosting nedir?

Herkesin ozel dosyalarini tuttugu bir alan ya da kutu tarzi bir yer hemen hemen vardir. Hatta cogu zaman onemli kagitlar belirli klasorlerde kaybolmamasi icin tutulur. Iste verilen tutumasi isini de eposta hosting dedigimiz birimler gorev olarak ustlenir. Bu sayede sirket ici yazismalar gibi onemli mailler hosting servisleri icerisinde depolanarak sizlere zamani geldigi zaman kolay bir sekilde kullanim imkani sunar.

Bunun yaninda kurumsal yazismalarda da mail hosting son derece onemli bir konu olarak karsiniza cikar. Hosting firmalari web sitelerinin icerisindeki iletisimi saglamak adina bu mailleri ozel bir alanda tutarak sizlere en kaliteli hizmeti vermek icin yardimci olurlar. Bu anlamda markaniz ile ilgili iletisim konularinda bir hosting firmasinin bu dosyalari ve mailleri tutuyor olmasi sizler icin son derece avantajli olacaktir.

Maillerinizin bir host sistemi icerisinde tutulmasi ile artik is icerisinde ve kurumlar arasi yazismalariniz cok daha guvenli olacaktir. Bu sizlere yalnizca hosting firmalarina odeyeceginiz belirli maliyetlere neden olacagindan dolayi sizler icin bu aslinda pek de masrafli bir durum olmayacaktir. Verilerinizin guvende tutulmasi da bu anlamda onemini yitirmemis olacaktir.

Markasi icin kurumsal bir gorunum elde etmek isteyenler icin mail hosting sirketlere oldukca onemli bir calisma sergiler. E-posta hosting yani diger bir adiyla mail hosting nedir dersek sizlere iletisimi konusunda herhangi bir bildirimde bulunmadan verileriniz ve kaliteli ve dayanikli bir herhangi bir saldiriya maruz birakmadan guvenilir sekilde tutan bir kasa olarak gorebilirsiniz.


Mail Hosting Ozellikleri nelerdir?

Mail hosting hizmetleri sizlerin kurumsal yazismalarinin guvenli bir sekilde depolanmasina yarar. Bunun icin pek cok firma cesitli mail depolama kapasiteleri ve farkli fiyatlarla karsiniza hosting hizmetini cikarir. Maillerin saglikli ve guvenli bir yerde tutulmasi da sizlerin musteriler ile en kaliteli ve en basarili bir sekilde iletisim kurmasi konusunda son derece onemli olur.

Kurumsal web sitelerinin ve cesitli firmalarin ozellikle bu son donemlerde ilgisini ceken mail hosting hizmetlerini kullanim amacina gelecek olursak, pek cok farkli ozelligi icerisinde barindiran bu sirketler e postalarin tutulmasinda onemli rol oynar. Bu e-postalar daha sonra siz dilediginiz zaman ulasabileceginiz sekilde secili sirketin depolama biriminde saklanir.

Firmalar maillerinin hosting uzerinde tutulmasiyla sirket ile musterinin daha kolay bilgi akisini saglayip dilek, istek ve sIkayetlerine daha cabuk bir sekilde donus yapabilirler. Basta yazismalariniz olmak uzere sirketinize firmalarimizin ilgilendiren pek cok sey e-mailler yoluyla tarafiniza aktarilir. Bundan dolayi bu iletisim bilgilerinin guvenli bir yerde tutulmasi oldukca onemlidir. Iste mail hosting firmalari da sizlere bu mailleri son derece guvenli bir yerde tutabilmeniz icin bir sunucu saglar.


Mail Hosting Fiyatlari ne Kadar?

Sirket ici yazismalarin ve kurumlar arasi yazismalarin guvenli bir yerde tutulmasi ozellikle siber saldirilarin arttigi su donemden son derece onemlilik arz eder. Bundan dolayi verilerin son derece saglikli ve guvenli bir yerde tutulmasi musteri memnuniyeti acisindan oldukca onemlidir. Mail hosting hizmetleri bu anlamda verilerin saglikli bir yerde bulunmasina yarayacaktir.

Bunun yani sira musterilerin adres bilgileri telefonlari ve cesitli Ooel iletisim bilgileri icerisinde gecebilecegi icin bu maillerin guvenilir bir yerde tutulmasi son derece elzemdir. Anlastiginiz e-posta servis saglayicisi ile e-posta sunucunuz arasinda guvenli bir baglanti olusur. Bu baglanti sayesinde profesyonel e-posta sunuculari araciligiyla veri aktarimina sifre dersiniz bu sifrelemeden dolayi da herhangi bir sekilde dis saldirilara mailleriniz maruz kaldigi zaman zarar almadan atmaniza fayda saglar.

Guvenli mail hosting hizmetleri icerisinden veri sifrelemesi konusunda en cok guvendiginiz ve depolama birimi olarak isinize en cok yarayacak olani fiyatlarini da gozeterek tercih edebilirsiniz. Mailleriniz icin yeterli depolama alani saglayacak olan soz konusu hosting hizmetleri cesitli paketler dahilinde karsiniza cikar. Sizler de dilerseniz bu secenekler arasinda secimde bulunabilirsiniz.

Bunun yani sira dilerseniz esnek bir e-mail hosting planiyla da hosting planinizi degistirebilirsiniz. Bu anlamda mail hosting fiyatlari sizlere gelistirilmis performans sunmasi bakimindan son derece onemlidir. Bu da firma olarak sizi tercih edecek kullanicilarin sizlere profesyonel gorecek cok daha fazla tercih etmesine yarayacaktir. Bundan dolayi mail hosting almak da son derece kolaydir.


Standart Hosting ile Bayi Hosting Arasindaki Fark Nedir?

Dilediginiz mail hosting paketleri icerisinde sirketinin ise ya da kurumunuza en cok yarayacagini dusundugunuzu tercih edebilirsiniz. Ucretli ya da ucretsiz pek cok program dahilinde diledigini sosten hizmetlerinden gonlunuzce faydalanabilirsiniz. Bu hizmetler kucuk isletmelerin ihtiyaclarini karsilama konusunda oldukca faydali ve yeterli depolama saglayacaktir.

Mail hosting hizmetleri sizleri herhangi bir sozlesme ya da taahhute bagli birakmayacaktir. Yani bu memnun kalmadiginiz zaman esnek bir sekilde iptal ya da vazgecmenin soz konusu oldugunu gosteriyor. Bir isletmenin neden mail hostinge ihtiyac duydugunu toparlayacak olursak markanizi guclendirmek amacini guder diyebiliriz. Bu hizmetler ile isletmeniz kurumsal bir kimlik kazanarak sizleri on plana cikaracaktir.

Bir anlamda isletmenize kurumsal bir kimlik kazandiracak olan e-mail hosting hizmetleri olacaktir. Alastyr mail paketler icerisinden dilediginiz mail hosting ozellikleri kapsaminda faydalanabilir ve bunu kullanabilirsiniz. Bunun icin ise standart hosting hizmetleri ile bayi hosting hizmetleri arasindaki farki bilmeniz son derece onemlidir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık