IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Esinizin Ayrilmak İstedigini Gosteren 5 İsaret


Iliski icerisinde cesitli sorunlar yasanabiliyor. Bu sorunlar genelde gormezden gelinerek uzeri kapatiliyor. Ancak sizin gormezden geldiginiz ufak sorunlar karsinizdaki icin buyuk problem haline gelmis olabilir. Ev icerisinde yasanan stresli hava gunluk sorunlardan meydana gelirken bu sorunlarin nedeni ayrilik hazirligi olabilir. Terapistler partnerinizin ayrilmak isteyebilecegini gosteren davranislari belirtiyor.

AYRILMAK ISTEDIGINI GOSTEREBILECEK BEDEN DAVRANISLARI

AYAGINI SUREKLI OLARAK TITRETIYORSA
Cogu durumda, endise veya hayal kirikligi anlamina gelir ve bunlar iliskinizde istediginiz seyler degildir. Iliski uzmani ve copcatan Sameera Sullivan , "Isleri hizlandirmak icin hizli bir tempoda dokunan veya vuran metronomik hareketler, sizden ayrilmaya calisan birinin sozsuz bir mesaji olarak kullanilabilir" diyor . "Bu tur metronomik ritueller arasinda bacak titremesi, ayaklara vurmak veya parmaklari vurmak sayilabilir." Bir iliskiyi bitirmek streslidir ve bu beden dili ipuclari, esinizin o gerilimi hissettigini gosterebilir.

ESKISI GIBI GULMUYORSA
Randevularin mutlu olmasi gerekiyor ve esiniz oyle gorunmuyorsa, ayrilmayi dusunuyor olabilir. Iliski uzmani Joseph Puglisi , "Sevdigi biriyle randevuda olan hic kimseden gulumsemesi istenmez; yuzleri her zaman gulumsemeyle parlar," diyor . "Ama eger senden ayrilmak istiyorlarsa, gulumsemezler, duz bir yuzle goz temasindan kacinmaya calisirlar." Baska bir deyisle, davranislari hakkinda bir seylein kapali oldugunu ve uzaklastigini hissediyorsaniz, muhtemelen oyledir.

YATAKTA MESAFELIYSE
YATAKTA MESAFELIYSE Ayrilmak isteyen bir es, yatak odasinda normalde oldugundan farkli davranabilir. Ornegin, sevgiliniz uykuya dalmadan once size her zaman tutkulu bir opucuk verir ve sonra aniden durursa, bir kopukluk hissediyor olabilir. Veya genellikle sizinle yuzlesirlerse ve rastgele uzaklasmaya baslarlarsa, bir seyler ters gidebilir. "Her zaman orada olan normal fiziksel dokunus var mi, yoksa kisinin simdi yatakta gergin olduguna dair bir his var mi?" diye soruyor seksolog ve seks kocu Massimo Stocchi Fontana . "Butun bu sinyaller, yakinliktan ve baglantidan kacinmaya isaret ediyor." Partneriniz "konusmayi" acmadan once yavasca uzaklasiyor olabilir.

KANEPEDE SIZDEN UZAK OTURUYORSA
Bazen fiziksel mesafe, duygusal mesafe anlamina gelebilir. Stocchi Fontana, "Koltukta oturan cift arasindaki mesafe [bir ayrilmayi tahmin edebilir]" diyor. "Yakinlik genellikle birbirleriyle nerede baglantili olduklarini soyler." Stocchi Fontana ayrica, cift terapisindekiler olumlu yonde ilerledikce, genellikle aralarindaki boslugu dolduracaklarini ve seanslar sirasinda kanepede birbirlerine daha yakin oturacaklarini belirtiyor.

ENERJISI KAPALIYSA
Stocchi Fontana, "Beden dili kendini enerji ile hizalar ve partnerimizin enerjik hissi her zaman bir seylerin degistigini deneyimlememizin ilk isaretidir" diyor. "Benim icin ilk isaret ilgisizlik… bakislar kapali veya dikkati dagilmis olabilir ve partnerimizin daha once gosterdikleri dogal bakim azalmaya baslar." Randevularda mesafeye baktiklarini, ev isleri yaparken veya birlikte yemek pisirirken tam olarak orada gorunmediklerini ve genellikle ilgisiz gorunduklerini fark edeceksiniz. Bazen esiniz bunu yaptigini fark etmeyebilir bile.


BIR SEYLER TERS GIDIYORSA PARTNERINIZLE KONUSUN
Stocchi Fontana, "Davranis bilincli veya bilincsizse, birlikte oldugumuz partnerden ayrilmak bizim insan olarak bizim yolumuzdur" diyor. Bir seylerin ters gittigini fark ettiginiz anda , bunu partnerinizle birlikte sorun. Durust bir tartisma veya bir ciftin terapistini ziyaret etmek, tekrar yola cikmak icin tam da ihtiyaciniz olan sey olabilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık