IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Acun Ilicali Canli Yayinda Konustu


Candas Tolga IsIk ile Az Once Konustum’un bu haftaki konugu unlu televizyoncu ve yapimci Acun Ilicali oldu. Acun Ilicali, hakkinda tum merak edilenleri tv100’de acikladi ve IsIk'in sorularina yanit verdi.

"ZOR BIR 20 GUN GECIRDIM"
Istanbul'da motosIklet kullanirken, ters yonden gelen bir arac ile carpisan ve kolunu kiran Acun Ilicali, yasadigi zorlu sureci anlatarak, "Ameliyat 3 saat surmus, vidali bir parca yerlestirdiler acikcasi agir bir ameliyatti. Sag elimi kullanamadim, zor bir 20 gun gecirdim. Vatandasimizin bana olan gecmis olsun dilekleri, sevildigini hissetmek cok guzel bir sey, hepsine tesekkur ediyorum" dedi.


"ECELIN NE ZAMAN BULACAGI BELLI OLMUYOR"
"MotosIklete bakis acim babam, hayatimda gordugum en guvenli surucuydu. Bu ecelin insani ne zaman bulacagi hic belli olmuyor. Agir bir kaza gecirdim ama elim tuttugu anda motosIklete binecegim."


"EXXEN'I BUYUK RISKLERLE KURDUM"
Platformu Exxen hakkinda genel bir degerlendirme yapan Acun Ilicali, Exxen ile hedeflerini anlatti. Hasan Can Kaya ile 3-0 once basladigini belirten Acun Ilicali, “Allah nasip etti diyelim. TV8’i alirken de buyuk risk almistim, Exxen’i kurarken de buyuk risklerle kurdum. Baktigimiz zaman bunlar buyuk riskler. Yine kendimize gore bir maceraya girdik. Bugun dunyaca unlu bir sirketin Turkiye’ye girmesiyle bizim platform kurmamiz ayni sey degil. Ortaya bir hayal devaminda da basari hikayesi cikti" ifadelerini kullandi.


"HASAN CAN'I IZLEDIM 'BU NE?' DEDIM"
Hasan Can Kaya ile tanisma hikayesini anlatan Acun Ilicali, "Hasan Can’i seyrettim baktim ‘Bu ne?’ dedim. Hasan Can o sirada gosteriye gidiyormus ben de o sirada Gocek’teyim ‘Ucagi yolluyorum, bana 1 saatini ayirir misin?’ dedim ekibiyle havaalanina geldiler 15. dakikada konu baglanmisti. Acikcasi Hasan Can Kaya ile 3-0 onde basladim. Hasan Can Kaya, on milyonda bir bulunabilecek yeteneklerden biri. Olaganustu bir yetenegi var" dedi.


"GIBI EKIBI DE..."
"Hasan Can Kaya, platformu aldi yukari tasidi. Aslinda o yanginin icerisinde sag olsun Gibi ekibi de o donemde bizi tercih etti. Allah bana boyle iki insani verdi cok mutluyum. O da ayni sekilde ilk gunku tanistigimiz nezaketi ayni sekilde devam ediyor. Guvenilir insanlarla yola cikmak; paranin maddiyatin isleri degistirmemesi… Feyyaz’in aldigi teklifi soylesem oyle bir teklif yani delirmis bir teklif…"

"INSANLARIN ONUNDE PARA KAZANDIM"
TV8’i satin alma surecindeki iddialara yanit veren Acun Ilicali, “Insanlarin gozunun onunde para kazandim. Duz mantik yap. Yuz bolum yapiyorum hepsi birinci. Show TV’de 130-140 bolum yapiyorum hepsi birinci. Bu programlardan yapimci olarak dusun para kazanmayacagiz mi? Bu paralarin nasil geldigi belli degil mi? Ben butun kazandigim parayla gittim kanal satin aldim. Hangi manyak gidip butun parasiyla kanal alir? Bu yuzden insanlarin akli almiyor. Show TV 400 milyon dolara satildi. Star’in satisi 360 milyon dolar. Ben kanali 70 milyona kanal aldim. Sonra o kanal birinci oldu. Soylemesi ayip dort ay sonra birinci oldu” ifadelerini kullandi.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık