IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Ideal Es Burclari


Tum karakteri etkileyen burclarimiz bazen on yargilara yol acabiliyor. Ancak bu on yargilar bircok kisinin kendini koruma mekanizmasi olarak goruluyor. Burclarin karakteri oldukca etkilemesi herkes tarafindan bilinen bir gercek. Her burcun basarili oldugu alan farklilik gosteriyor. Bazilari cok iyi arkadasken bazilari ise cok iyi es oluyor. En iyi es olan burclari merak ediyorsaniz asagiya goz atabilirsiniz.

IDEAL ES BURCLARI

YENGEC BURCU
Yengec burcu ideal es listenin birinci sirasinda yer aliyor. Bir kere saglikli bir evlilik icin gerekli olan her sey fazlasiyla onda var. Koruyucu kimligiyle ileride dogacak cocuklarini gozluyor. Empatinin kitabini yaziyor, seni yargilamiyor, yadirgamiyor. Once anlamaya calisiyor sonra hosgorusunu sonuna kadar kullaniyor. Ailesine duskunlugunden bahsetmeye gerek bile yok! Onun namini herkes biliyor. Belki de yakininda bir yerlerde nikah tarihi almak icin seni bekliyor.

BOGA BURCU
Guven konusunda yuzyilin patentini almis, duzenli iliskide master yapmis Boga burcunun degeri ceyrek altin gibi artiyor. Kendini bilen bir Boga, evlilik soz konusu oldugunda, ciktigi yolda sonra derece emin adimlarla ilerliyor, sevdigini bagrina basip onu bir parcasi gibi sahipleniyor. Ideal es adaylari listesinde ikinci sirada yerini kapiyor.

OGLAK BURCU
Olgun, kendini bilen, sorumluluk alabilen, verdigi sozden donmeyen, prensiplerinden asla vazgecmeyen biri var sirada. Geleneksel yapisiyla one cikan Oglak burcu, iki gunluk heyecan pesinde kosmaz, zamanini bosa harcamaz. Hedef odaklidir, her seyde oldugu gibi. Gozune birini kestirir, karsidan da soyle bir goz gezdirir yanina yakisiyor mu, onu gercekten tasiyabiliyor mu diye. Aileden de onayi alirsa isin resmiyete kavusmasi an meselesi. E hayat kisa, bir an once isleri yoluna koymali, mutlu sona giden adimlar birer birer atilmali. Ciddi iliskilerin insani Oglak burcunun adi ideal es adayi listemize altin harflerle yazilmali.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık