IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Penisinden Metrelerce Uzunlukta USB Kablosu Cikti


Doktorlar, adi aciklanmayan ve USB kablosunun tuhaf kullanimini kabul eden 15 yasindaki cocugun eylemi karsisinda saskina dondu. Cocuk USB kablosunu cinsel organina soktugunda ve kabloyu ilerlettiginde bir seylerin yanlis oldugunu hemen anladi. Kablonun icinde dugumlenmesi uzerine cocuk durumu ailesine anlatarak hastanenin yolunu tuttu. Vaka, dunyanin dort bir yanindaki doktorlar tarafindan incelendi ve olayla ilgili olarak Science Direct'te bir makale yayinlandi.

“SAGLIKLI BIR ERGEN”


Doktorlar raporda, “USB kablosunun iki distal portunun dis uretral kanaldan disari ciktigi ve dugumlu telin orta kisminin uretra icinde kaldigi tespit edildi. Hasta, ruh sagligi bozuklugu oykusu olmayan saglikli bir ergendi. Palpabl yabanci cisim uzerinde uzunlamasina bir penoskrotal insizyon yapildi ve daha derin dokularda dikkatli bir diseksiyon yapildi ve bulbospongiosus kasini ayirdi. Telin her iki ucu da dis uretral kanaldan basariyla cikarildi." ifadelerine yer verildi.

Baslangicta doktorlarin ilk girisiminde kabloyu cikartma konusunda basarisiz olduklarini dile getiren anne, cocugunun kabloyu cinsel deney amaciyla kullandigini belirtti.

TAMAMEN IYILESTI


Doktorlar metal bir cubuk kullanarak USB kablosunu cikartmak icin girisimde bulundu ancak kablonun dugumlenmesi bu yontemi imkansiz hale getirdi. Doktorlar kabloya ulasmak icin cinsel organ ile anus arasindaki bolumu kesmek zorunda kaldilar. Tibbi yontemin sonrasinda soz konusu raporda, “Cinsel deneyim ve doyumun yani sira altta yatan zihinsel bozukluklar, uretra ve mesanede tutulan yabanci cisimlerin ana nedenleri olarak kabul edilir. Yonetim, nesnenin sekline ve boyutuna ve yerlestirme mekanizmasina bagli olarak degisir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık