IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Hediye Secimi Nedir? Hediye Secerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?


Yeni yilin kapimizi calmasina cok az bir zaman kaldi. Herkeste farkli bir heyecan soz konusu… Ama ortak olan bircok duygu var. Yeni yil, yeni umutlar yesertmek, o umutlara bir adim daha yaklasmak demek. Henuz gerceklesmemis bile olsa, bu umutlari sevdiklerimizle paylasmak demek. Iste bu paylasimi yaparken, sevdiklerimizin yuzlerini guldurebilmek bizler icin cok onemli oluyor. Bir surpriz kart, sicacik bir gulusle sevdiklerimize simsIki sarilmak onlari mutlu etmeye yeter mi? Cogumuz ” Yok oyle kuru kuru olmaz ” deyip bir hediye almayi dusunuyoruz.

Yeni Yilda/Ozel Gunlerde Yakinlarimiza Hediye Alirken Dikkat Edecegimiz Puf Noktalari Nelerdir?Hediye Secimi Nedir? Hediye Secerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
– Hediye alacaginiz kisinini yasi, cinsiyeti, meslegi, hobileri, ihtiyac duydugu esyalar vb. hususlara dikkat etmeliyiz.
– Sevgilinize romantik ve uzerinde kalp sekilleri olan hediyeler secebilirsiniz. Sik bir kolye, pelus bir hayvan alabilir, ikili fotograflarinizin oldugu bir album olusturabilirsiniz.
– Arkadasiniza hediye aliyorsaniz, en cok ihtiyac duydugu seyleri ya da eglenceli bir hediye almak iyi bir secim olabilir. Mesela komik baskili bir sweatshirt olamaz mi? Yine baskili guzel bir kupa ya da en cok para harcadigi seyleri dusunerek bir hediye alabilirsiniz. Cok samimi olmadiginiz ama hediye almak istediginiz arkadaslariniza yeni yil konseptli coraplar uygun bir hediye olabilir. Bunun disinda masalarina koyabilecekleri kucuk ve sirin objeler, hem maliyeti uygun hem de onlarla samimi bir iliski kurmaya atilabilecek kucuk bir adim icin guzel hediyeler olabilir. Erkek arkadaslariniza aksesuar alarak, erkeklere hediye secimindeki zorlugu asabilirsiniz.
– Babaniz yillar gectikce yaslaniyor. Ve yillar gectikce insanlar kendilerini kalabaliklarda bile yalniz hissederler. Ona guzel bir ayakkabi alabilirsiniz. Kasket kullaniyorsa onu cok mutlu edecek bir hediye olabilir. Kazak, suveter-gomlek, sIk bir pipo, sicak bir pijama takimi, sapka-kaskol-eldiven gibi hediyeler babaniz icin iyi bir hediye olabilir. Yasli insanlara hediye alirken rengine ve rahatligina cok dikkat etmelisiniz. Genc bir babaya sahipseniz bu hediyeleri modellerinde ve renklerinde uygun secimler yaparak degerlendirebilirsiniz.
– Annelerimiz yillarca kendi yiyeceklerinden, giyeceklerinden fedakarlik ederek bize her seyin en guzelini almaya calistilar. Belki de yillardir ayni esyalari kullanan annelerimizi mutlu etmenin zamani coktan geldi de geciyor. Guzel bir kaban, ayaklarinin rahat edecegi ortapedik bir bot-ayakkabi, zevkine ve bedenine uygun bir kaban almak isabetli bir secim olabilir. Tabi bu hediyeler icin ayirdiginiz butce de onemli. Eger butceniz kisitli ise, sicak kafasini ortebilecek genisllikte bir sal, kullaniyorsa pamuklu bir esarp, sIk bir semsiye, mutfakta ihtiyaci olan bir tava, yemek tabagi, kaseler, mutfak onlugu guzel hediyeler olabilir.
– Kardesinizin yasi kac? Hediye alirken dikkat etmeniz gereken en onemli nokta bu olmali. Yas,cinsiyet, kisilik ozelliklerini gozeterek yapacaginiz hediye secimi ile onu mutlu edebilirsiniz. Ogrenci ise, sIk bir sirt cantasi guzel olabilir. Genc bir kizsa kozmetik urunlerine cok para harciyor olabilir. Kozmetik urunlerden parfum (kullandigi markayi biliyorsaniz), krem, rimel, renkli goz kalemleri, far takimi, sac sekillendiriciler tercih edilebilir.

Sevgilinize Hediye Alirken Dikkat Edeceginiz Puf Noktalari Nelerdir?
En onemli ve sIkinti veren, dusunurken ayrintilara girilmesi gereken hediye secimi bu olabilir. Sevgilinize hediye secerken olabildigince duygusal yaklasmalisiniz. Cok para harcadiginiz ama romantizmden uzakHediye Secimi Nedir? Hediye Secerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? bir hediye onu mutlu etmeyebilir. Alacaginiz hediye onu derinden etkilemelidir. Cicek kadinlari en cok etkileyen romantizm urunlerinden olabilir. Ama tek basina bir hediye olamayan bir demet cicegin yada tek bir gulun yanina bir hediye almalisiniz. Ikisinin bir arada olmasi, alacaginiz hediyede bir kusur varsa bunu kapatabilir. Hediyeyi nasil sunacaginiz da cok onemli. Paketi cok sIk ve guzel suslenmis bir hediye, ucuz bile olsa dunyanin en guzel ve pahalli hediyesinin etkisini birakabilir. Cok para verdiginiz bir hediyeyi guzel sunamazsaniz, o hediye degersiz bir hediyeye donusebilir. Bu konuda hediye ismi vererek sizleri yonlendirmenin cok dogru olmadigini dusunuyorum. Ama anilari canlandiracak fotograflarin kullanildigi, romantik hediyeler her zaman cok etkileyici olmustur. Elinizi kalbinize koyun, o sizi en dogru secime goturecektir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık