IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Bu Ay Hem Aski Hem de Parayi Bulacak Burclar


Kismetimiz hem ask hem de para konusunda oldukca etkili oluyor. Donem donem kismetinizin kapandigini dusunuyor olabilirsiniz. Aski bir turlu bulamiyorsaniz sansiniz bu ay tersine donecek olabilir. Kasim ayinda aski bulacak ve maddi konularda oldukca sansli olacak burclar bazi burclar bulunuyor.

BU AY ASKI BULACAK BURCLAR

KOC BURCU
Kasim ayinin en sanli burclari arasinda yer alan Koc'lar bahti en acik burclardan. Hem evlilik hem de maddi acidan sansli olan bu burclar calismaktan hoslandiklari icin para nadiren onlar icin sIkidir. Para konusunda cok sansli ve istekli olan bu burclar evlilik konusunda da sansli. Koc, mumkun oldugu kadar cok para kazanabilecekleri kadar eglenecek!

BOGA BURCU
Yeni ayla birlikte onlerine bircok firsat cikacak olan Boga'lar hem maddi acidan hem de evlilik yonunden sansli olacak. Istedigini elde etmek icin sIki calisirlar ve karsindakilere her zaman saygi duyarlar. Hedeflerinin her zaman gerceklestirmeye calisirlar. Iliski bakimindan da sevdikleri zaman tam severler. Bogalarda Kasim aynin en bahti acik burclarindan.

ASLAN BURCU
Aslanlar cok secicidir ve her seyden zevk almazlar. Iliski bakimindan sadik olan bu burclar en guvenilir kisilerdir. Para konusunda hirsli olan aslanlar ayni zamanda tutarlidirlar. Evren, onlara ancak tutarlilik ilkelerini takip ettikleri takdirde dunyanin tum basarisini bahsetmistir. Bu burc para harcamayi sevse de uzun vadeli dusunmeyi bilir ve harcamalari icin bir plan yapar.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık