IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Bu Burclar Eninde Sonunda Zengin Olacak


Burclarimiz hayattaki sansimizi belirleyebiliyor. Ask, arkadaslik, is acilarinda farkliliklar yaratan burclar maddi anlamda da degisIklik gosterebiliyor. Bazi burclar maddiyat konusunda oldukca sansli oluyor. Bu burclara sahip olan kisilerin paralari bereketlenerek artiyor.

ZENGIN OLMASI MUHTEMEL BURCLAR

KOC BURCU
Sabirsizliklarina ragmen, kendilerini basarili bir hayat kurmaya adamis tutkulu insanlardir. Tutkularini ise donusturecekler ve boylece zengin ve unlu bir hayatin tadini cikarabilecekler. Ayni zamanda cok zekidirler, Koc'un bu kadar sIk basarili olmasinin sebeplerinden biri de budur.

BOGA BURCU
Cok sabirli ve son derece inatcidirlar. Kazanana kadar devam edecekler. Luks bir yasam surme istekleri onlara cok calisma motivasyonu verir. Ayrica, sanslarinin bircok kez yanlarinda olma egilimindedirler.

ASLAN BURCU
Her seye karsi bir yollari vardir ve hayattaki her durumu tam bir yetenekle kabul ettikleri bilinmektedir. Basarisizligi cesaret kirici bir olay olarak degil, daha iyisini yapmak icin bir motivasyon olarak kabul ederler. Ayrica goz onunde olmayi da seviyorlar, bu yuzden sonunda zengin, unlu ve basarili oluyorlar!

BASAK BURCU
Celik kadar gucluler. Hicbir sey onlari sohret ve servet yolundan saptiramaz. Cok caliskandirlar ve basarisizliga yem olarak engelleri almazlar. Vasat seylerle yetinmezler ve bu onlarin en iyisini elde etmelerine yardimci olur.

OGLAK BURCU
Aralarinda en basarililari olarak bilinirler. Onlar patrondur ve isi nasil yapacaklarini bilirler. Kararli yapilari, kurumsal merdiveni tirmanmalarina ve sirketin patronu olmalarina yardimci olur. Oglaklar ayrica herkesten ustun olmanin finansal avantajlarindan da yararlanir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık