IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En kotu Kayinvalide Burclari


Esinizin ailesinin evlilige cok etki etmedigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz! Hem damatlarin hem de gelinlerin ailesi evliligin olusmasinda oldukca etkili oluyor. Siz farkinda olmasaniz bile bazi durumlarda risk olusturabiliyorlar. Genellikle kayinpederler sevilse de kayinvalidelerin unleri pek iyi degil. Cok iyi kayinvalideler olmasina ragmen bircok kayinvalide cocuklarinin hayatina mudahale etmeyi seviyor.


Cekirdek ailenize mudahale eden ucuncu kisiler aile yapinizin bozulmasina neden olabiliyor. Bazi burclar var ki arkadas, anne, teyze olarak cok iyi olsa da kayinvalide olarak hic iyi degil. Ancak onlarin karakterlerini ogrendikten sonra onlarla anlasabilmeniz mumkundur. Tek istedikleri orta yolu bulmak olabilir.

EN KOTU KAYINVALIDE BURCLARI

OGLAK BURCU
Oglak burcu kayinvalideleri acikca saldirgan olmazlar. Bir parca sinsilikleri vardir. Yardimlari sayesinde gelin ve damat arasindaki tartisma sonlanacagini bilse de asla mudahale etmezler. Oglak burcu kayinvalideleri gelin ve damat arasindaki tartismalardan gizliden gizliye zevk alirlar. Oglak burcu kayinvalidelerinin en kotu yani ise kavgadan cikan her konusmayi buyuk bir heyecanla akrabalarina aktarirlar

BALIK BURCU
Balik burcu kayinvalidelerinin pasif agresif egilimleri vardir. Balik kayinvalideleri saatlerce somurtarak insanin kanini kuruturlar. Balik burcu insanlari genellikle arti tarafta yer alirlar. Balik burcu kayinvalideleri genellikle sakindirler. Baliklar kiskirtilmadikca sorun cikarmaz. Yani, Balik burcu kaynananiz sizin icin sorun cikariyorsa, muhtemelen son zamanlarda sizin tarafinizdan kucumsendigini hissetmistir. Bir parca gonlunu almaniz her seyi duzeltebilir.

ASLAN BURCU
Aslan burcu anneleri bebeklerinden gelen tum ilgiyi kendilerinde toplamak ister. Bu nedenle, kayinvalideniz oglunun sizinle ve ya kizinin damadiyla cok kaliteli zaman gecirdigini gorurse, muhtemelen kiskanacaktir. Bu gibi durumlarda bazi aslanlar kayinvalideleri gelin ve damat arasinda yanlis anlasilmalara neden olurlar. Gelin ve damatlarin birbirlerinden kopuk durmalarina neden olur. Bu da aslan burcu kayinvalideyi cocuguna daha bagli hale getirir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık