IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Tamamlayici Saglik Sigortasi Hakkinda Bilinmesi Gerekenler


Gunumuzde pek cok insan sagliginin degerini beklenmedik bir hastalikla karsilastiginda anlar. Bu tur olumsuzluklarla karsilasmamak icin gerekli onlemleri almak en dogru tercih olacaktir. Hazirliksiz yakalandiginiz durumlarda uygulanan tedavi yontemleri butcenizi zorlayabilir. Iste tamamlayici saglik sigortasi tam da bu noktada devreye giriyor. Ozellikle enflasyon hizla artarken online sigorta yaptirma adeta hayat kurtarici oluyor.

Tamamlayici Saglik Sigortasi Nedir?
SGK ile anlasmasi olan ozel saglik kuruluslarinda tedavi olabilmeniz icin SGK’nin karsilamadigi farki odemeniz lazim. Aniden gelisen hastaliklarda ya da maddi durumunuzu derinden etkileyebilecek tedavi yontemlerinde soz konusu farki karsilamak zor olabilir. Tamamlayici saglik sigortasi boyle durumlarda farki sizin icin karsilar. Bu sayede tedavinizin en iyi sartlarda gerceklesmesini saglar. Sizler de yalnizca sagliginiza odaklanarak en uygun tedavi yontemini secebilirsiniz.

Tamamlayici Saglik Sigortasi’ndan Kimler Faydalanabilir?
Saglik sigortasi denildiginde bircok kisinin aklina yuksek maliyetler iceren hizmetler gelir. Fakat tamamlayici saglik sigortasi icin boyle bir durum soz konusu degildir. Bu sigortadan yararlanabilmek icin SGK kapsami altinda olmaniz lazim. Ayrica 59 yasini gecmemis olmaniz gerekiyor. Tamamlayici saglik sigortasindan yalnizca yetiskinler degil, bebekler de faydalanabiliyor. Bunun icin bebeginizin en az 15 aylik olmasi gerekiyor. Tamamlayici saglik sigortasi fiyatlari yaklasIk 900 TL ile 2000 TL arasinda degisIklik gostermektedir.

Tamamlayici Saglik Sigortasi Avantajlari
Tamamlayici Saglik Sigortasi kapsaminda hem ayakta hem de yatarak tedavilerde ozel hastane ayricaligi yasayabilirsiniz. Ciddi boyutlardaki saglik sorunlarinda butcenizi sarsacak odemeler yapmak zorunda kalmazsiniz. Tani ve tedavi islemlerinizi kolayca yaptirabilir, ambulans hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ek olarak cocuk sagligi ve tup bebek gibi konularda herhangi bir ucret odemeden danismanlik alabiliyorsunuz. Eger sahsiniza ait bir is yeri mevcutsa gelir vergisi indiriminden de faydalanabilirsiniz. Tum bu avantajlari goz onunde bulundurdugunuzda onemini cok daha iyi kavrayacaksiniz. Unutmayiniz ki saglik asla sakaya gelmez.

Tamamlayici Saglik Sigortasi Kapsami
Tamamlayici Saglik Sigortasi‘ndan bir sene icerisinde 10 vakaya kadar anlasmali ozel saglik kuruluslarindan hizmet alabilirsiniz. Muayene, laboratuvar, goruntuleme, ileri tani yontemleri ve fizik tedavi gibi hizmetlerin tamami ucretsiz bir sekilde gerceklesmektedir. Yatarak gerceklestirilen tedavilerde belirtilen teminatlar %100 oraninda karsilanir. Cerrahi ve dahili yatislar, standart tek kisilik ozel oda, yogun bakim, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, kroner anjiyografi, kucuk mudahale giderleri, bir kisilik refakatci ve yemek giderleri de tamamlayici saglik sigortasi kapsamindadir. Tamamlayici saglik sigortasi teklif usuluyle sunulmaktadir. Sigortadan yararlanmak isteyen kisinin yasi, saglik durumu ve yasadigi sehir, police fiyatini etkileyen baslica faktorlerdendir.

E-sigortam.com bu alanda one cikan gozde markalardan biri olarak biliniyor. Firma, sigorta sektorunde 20 yili askin bir deneyime sahip. Guclu altyapisi ile musterilerinin sigorta ihtiyaclarini online olarak karsiliyor. Burada sunulan sigorta teklifleri tamamen canli sistemler uzerinden uretilmektedir. Sirket, Turkiye’nin dort bir yanindan binlerce musteriye en iyi fiyat ve en iyi teminatlarla kaliteli sigortacilik hizmeti sunmayi surduruyor. Ayrica genis iletisim alternatifleri ile dilediginiz zaman yetkililere ulasabiliyorsunuz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık