IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Gamze'nin Supheli Olumunde Yeni Gelisme


Mugla'nin Bodrum ilcesi Mazi Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yasayan Gamze Sakallioglu, gecen 24 Ocak gunu saat 07.30 siralarinda evde kendisini uyandirmak icin odaya giren annesi T.S (52) tarafindan yataginda hareketsiz sekilde bulundu. Ihbar uzerine eve gelen saglik ekibi, Gamze'nin yasamini yitirdigi belirledi.

KAYITLARA SUPHELI OLUM OLARAK GECTI
Herhangi bir saglik sorunu olmadigi ifade edilen genc kizin boynunda izler oldugu tespit edildi. Mugla Adli Tip Kurumu Morgu'nda yapilan otopsi islemlerinin ardindan Gamze'nin cenazesi iki gun sonra Camlica Mezarligi'nda topraga verildi. Jandarma Suc Arastirma Timi'nin (JASAT) gorevleri tarafindan evde yapilan inceleme sonucu genc kizin hayatini kaybetmesi, kayitlara 'supheli olum' olarak gecti.

BOYUN KEMIGINDE KIRIK TESPIT EDILDI
Gamze Sakallioglu'nun otopsi raporunda boyun kemiginin kirik oldugu tespit edildi. Bunun uzerine anne T.S ve baba M.H.S (53) gozaltina alindi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen cift, sulh ceza hakimligince tutuklandi. 4 ay cezaevinde tutuklu kalan cift, adli kontrol sarti ile tahliye edildi.



Bir il yeniden seferber oldu! Saatlerdir ortalikta yok
GIZLI BIR TANIK ITIRAFCI OLDU
Bodrum Cumhuriyet Bassavciligi, gizli bir tanigin itirafi uzerine olayla ilgili yeniden calisma baslatti. Yeni elde edilen deliller sonucu T.S ve M.H.S hakkinda bir kez daha gozalti karari cikarildi.

Polis ekipleri, cifti gozaltina almak icin Istanbul'da katildiklari televizyon programinin studyosuna geldi. Yayin sona erdikten sonra gozaltina alinarak Kucukcekmece Ilce Emniyet Mudurlugu’ne goturulen supheliler, daha sonra Bodrum Ilce Jandarma Komutanligi ekiplerine teslim edildi.


"BEN TUVALETIMI YAPTIM! KABIZDIM"
Ote yandan anne birkac ay once yayinlanan Didem Arslan Yilmaz'la Vazgecme programina katilmis, Gamze'nin olumunu fark etmeden once tuvalete gittigini belirterek tuvalette gecirdigi vakti anlatmisti. Anne programda, "Tuvalete sIki sIki kosarak gittim. Durdum orada, yaptim. Ben tuvaletimi yaptim, oturdum. Kabizim da... Ezan okunuyor. Oturdum, oturdum, oturdum, ikindim, ikindim, ikindim... Otururken ben kalkmadan ezan bitti. Ondan sonra kalktim. Yikadim. Giyindim, ettim. Hemen yani basinda lavabo var. Lavaboda guzel sabunladim ettim, ellerimi yikadim, yuzumu yikadim. Elimi sildim tekrar, yemenime sildim tekrar" sozlerini sarf ederek gundemi uzun sure mesgul etmisti.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık