IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
WHATSAPP COKTU MU Neden Calismiyor?


WhatsApp’in neden acilmadigi, mesajlarin neden gonderilmedigi merak edilen konular arasinda yer aliyor. WhatsApp kullanicilari sosyal medyadan yaptiklari paylasimlarda 25 Ekim itibari ile uygulamadan mesaj gonderemediklerini bildirdiler. Sorun sadece Turkiye’de degil dunya genelinde yasaniyor. WhatsApp’in dunyanin farkli ulkelerinde cokmesinden sonra bir aciklama Meta’dan geldi.

META’DAN ACIKLAMA GELDI
WhatsApp’in dunyanin farkli ulkelerinde cokmesinden sonra bir aciklama Meta’dan geldi. Meta’nin sozcusu, “Su an kullanicilarin mesaj gondermede yasadigi sorunlarin farkindayiz. Su an WhatsApp’i herkes icin olabildigi kadar hizlica cozmek ve sistemi geri getirmek uzere calisiyoruz” dedi.

Konu hakkinda Ulastirma ve Altyapi Bakanligi Bakan Yardimcisi DR. Omer Fatih Sayan, WhatsApp'da yasanan sorun ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
Sayan, Sosyal medya hesabindan yaptigi aciklamada; 'Whatsapp servislerinde global kaynakli kesinti yasanmakta olup ulkemizdeki kullanicilar da kismen etkilenmektedir.' dedi.

'Downdetector' verilerine gore son bir saatte WhatsApp kullanicilarinin sIkayetleri 100 kat artti. Ilk olarak WhatsApp gruplarinda gonderilen mesajlar ulasilmazken simdi sorun ozel mesajlara da yansidi.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık