IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Gururlu Burclar


Gurur insanlarin karakterini daha iyi hale getirse de fazla gurur istenmeyen durumlara yol aciyor. Fazla gururlu insanlar hem kendilerine hem de sevdiklerine ister istemez zarar veriyorlar. Is, okul, aile, arkadaslik ve en onemli ask hayatlarinda buyuk problemler yasiyorlar. Fazla gurur kendini baska insanlardan ustun gormeye neden olabiliyor. En gururlu burclarin hangileri oldugunu merak ediyorsaniz cevabini asagidan ogrenebilirsiniz.

EN GURURLU BURCLAR

ASLAN BURCU
Hic kimse bir Aslan'dan daha fazla gurur duymaz - basardiklari her seyden, gorunuslerinden ve kim olduklarindan gurur duyarlar. Insanlarin onlara nasil tepki vermesi gerektigini dusundukleri konusunda inanilmaz derecede yuksek standartlari var. Birisi calismalarini takdir etmez veya elestirirse, bu onlari rahatsiz edecektir. Aslanlarin gururunun onlerine cikma yollarindan biri, bir seyde basarisiz olduklarini kabul etmemeleridir. Ne yaptiklarini bilmiyorlarmis gibi ya da baskasinin gozunde zayif gorunmek istemiyorlar. Herkes bir noktada basarisiz olur ve Aslan burclarinin gururlarini bir kenara atabilmesi ve basarisizliklarini kabul etmesi gerekir ki onlardan bir seyler ogrenebilsinler.

OGLAK BURCU
Oglaklar islerinden ve hayatlarini nasil kurduklarindan cok gurur duyarlar. Cok caliskan ve gayretlidirler, ancak bazen gururlari yardim istemenin onune gecer. Rehberlik veya yardim istemek tamamen beceriksiz oldugunuz anlamina gelmez, sadece birinden hangi eylemi yapmaniz gerektigini anlamaniza yardim etmesini isteyecek kadar akilli oldugunuz anlamina gelir. Yardim almak, basarinizdan hicbir sey eksiltmez ve kendi basiniza halletmeye calismanizdan cok daha hizli bir cozum bulmaniza yardimci olabilir.

KOC BURCU
Koc guclu, cesur ve gururludur. Daha buyuk riskler alarak daha buyuk oduller kazanacaklarina inanirlar. Koc, baskalarina nasil yapildigini gostermeyi sever, ancak birisi uzmanliklarini veya yetkilerini sorguladiginda, Koc'un gururunu incitiyor. Koc'un kendileri icin iyi olmayacagini bildikleri bir seyi sececekleri veya baska birinden geldigi icin iyi bir fikirden kacinacaklari zamanlar vardir. Her seyi bildiklerine ve en iyi icgudulere sahip olduklarina inanmayi severler. Sonunda onlara yardimci olacak olsa bile, fikirleri icin birine kredi vermek zorunda kalmamayi tercih ederler.

AKREP BURCU
Akrepler son derece gururludur ve eger biri onlari aldatmaya veya kendilerini aptal hissettirmeye calisirsa bu acikca ortaya cikar. Akrepler, biraz geri odeme almaya calismaktan ustun degildir . Ayrica cok fazla olumsuz yorumla da basarili degiller. Bir Akrep icin iliskilerinin basarisiz oldugunu kabul etmesi cok zordur. Bir gurur duygusuyla mumkun oldugu kadar inkarda kalacaklar ve yillarca mutsuz bir iliski icinde kalacaklari anlamina gelse bile bunu duzeltmeye calismaya devam edecekler. Evet, sadece basarisiz olmasi icin bir iliskiye kalbini ve ruhunu yatirmak korkunc, ama Akrep, herkesin basina gelir ve utanilacak bir sey degil.

BOGA BURCU
Boga cok gururludur ve cok tavizsiz olabilir. Bir seyin veya birinin onlara saygisizlik ettigini veya onlari dinlemedigini dusunurlerse cok uzulebilirler. Ayrica cok inatci ve tavizsizdirler ve bir kez topuklarini batirdiktan sonra geri adim atamayacaklari icin gurur vericidir. Boga, kesinlikle gerekmedikce diger insanlari dinlemek istemez. Biraz bencil olabilirler ve gercekten onemli olanin sadece duygu ve dusuncelerinin oldugunu dusunebilirler. Boga icin olaylari baska birinin bakis acisindan gormek cok zordur.

YENGEC BURCU
Birisi, Yengec'in yakin oldugu biri hakkinda hakaret ederse veya olumsuz bir yorum yaparsa, gururlu gazabi hissedilir. Yengecler ortalikta sorun aramazlar ve cok temkinlidirler, ancak sevdikleriyle ve evleriyle cok gurur duyarlar, bu yuzden sozlu de dahil olmak uzere herhangi bir sekilde onu tehdit ettiginizi algilarlarsa tepki verirler. Yengeclerin hatali olduklarini kabul etmeleri zordur ve cevrelerinde konusurlar, ancak uzgun olsalar bile nadiren ozur dilerler.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık