IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Bosanma Olasiligi En Yuksek Burclar


Sevgililik surecinde sevgi ile her seyin ustesinden gelinecegi dusunulse de evlilikte sadece sevgi yeterli olmuyor. Evlilik oldukca fazla emek istiyor. Bu sorumlulugu kaldiramayan kisiler hem kendilerini hem de partnerlerini mutsuz bir iliskiye surukluyor. En cok bosanan burclar denildiginde karsimiza hep ayni burclar cikiyor.

EN COK BOSANAN BURCLAR

KOVA BURCU
Bir Kova'nin kendini bagli hissetmekten daha fazla nefret ettigi hicbir sey yoktur. Onlarin ozgur ruhlu dogasi, Kova'yi ilk etapta en az evlenme olasiligi olan yapar. Bu maceraci hava isaretleri, herhangi bir kosula bagli olmayan iliskileri tercih eder: Geleneksel evlilik ve tek eslilik, Kova'nin geleneksel olmayan yasam tarzi icin en az uygun olanlardir. Bunun yerine, hayatlarini mumkun oldugunca az baglilikla yasamayi tercih ederler, bu da kendilerini bogulmus hissettiren bir evlilikten vazgecmelerine neden olur.

YAY BURCU
Yay burclari flort sahnesinde onlari cok populer yapan dogal bir flort ve cekicilige sahiptir. Bununla birlikte, surekli seyahat tutkulari, tek bir noktada yerlesmelerini zorlastirabilir. Bir evlilikte, Yay burcunun hala bagimsizliklarina sahip olduklarini hissetmesi onemlidir. Ve cok tutkulu asIklar ve ortaklar olmalarina ragmen, Yaylar kendilerini takdir edilmemis veya geride birakilmis hissettiren ortaklardan bosanmaktan korkmazlar.

BALIK BURCU
Balik, suphesiz en romantik burclardandir. Hassasiyet ve iletisimin basarili bir ortakligin anahtari oldugunu anlarlar ve bu ruya gibi su isareti, esleri tarafindan duygusal olarak anlasildiklarini hissettiklerinde en sadik partnerdir. Balik, partnerinin kendisine kosulsuz sevgi ve destek vermedigini hissettiginde, aci ve mesafeli olabilir. Ve eger partnerlerinin evlilikte ayni cabayi gostermedigini dusunurlerse, onu birakmakta sorun yasamazlar.

IKIZLER BURCU
Arkadas canlisi ve girisken, bu hava burcunun neden yeni insanlarla tanismak icin zahmetsiz bir zaman gecirdigini anlamak kolaydir. Bukalemun Ikizler herkesle arkadas olabilir. Bu, partnerlerinin en iyi arkadaslari ve sevgilileri oldugunu hissetmelerinin ozellikle onemli oldugu anlamina gelir. Bir Ikizler, ancak esiyle bu baglantiyi kaybetmis gibi hissederlerse veya evlilikteki iletisim bozulursa bosanmaya mecbur hissedecektir. Ve isler yolunda gitmezse, bu burcun yeni bir ruh esi baglantisi bulmasi zor olmayacaktir.

KOC BURCU
Koc, en gosterisi seven burctur. Buyuk sevgi gosterilerinden ve abartili romantizmden hoslanirlar. Daha iyi? Asla sIkici degiller. Koc, partneriyle derin bir duygusal ve fiziksel bag arar ve zedelenmis bir egoya neden olabilecek herhangi bir durum bu gururlu ates burcunun onune gecebilir. Eslerinin kendileri icin yaptiklari tum romantik seyleri takdir etmedigini dusunuyorlarsa, bu, gozlerinin kaymasina neden olabilir. Ve nihayetinde Koc, ihtiyac duyduklarini veya istediklerini eslerinden alamamalari durumunda bosanma davasi acmaktan korkmaz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık