IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Guzel Olan Burc Hangisi?


Burclar karakteri etkiledigi gibi dis gorunusu de etkileyebiliyor. Girdigi her ortamda ilgi goren ve buyuk hayranlik toplayan kadinlarin burclari belirlendi. Her burcun kendine ait farkli guzelligi bulunsa da bu burclara sahip kadinlarin cok daha guzel oldugu belirtildi.

EN GUZEL BURCLAR

BALIK BURCU
BALIK Yaraticilik ve merhamet , Balik'i en guzel burclardan biri yapar. Hassas, empatik ve cok duygusaldirlar. Venus tarafindan yonetilen bu zodyakin kadinlari, buyuleyici guzellik ve carpici kisiliklerle kutsanmistir. Genellikle uzun saclari, ince bir vucudu ve guzel ayaklari ve ayak parmaklari vardir. Guzellikleri nadirdir ve sezgisel bir zihinle guzel bir kalbe sahip olma egilimindedirler. Ustelik isiltili gulumsemeleri kalpleri eritmeye ve asIk olmaya yeter. Muhtesem gozlerine bakarsaniz, neden en guzel burclar listesinin basinda yer aldiklarini anlayacaksiniz. Hala hangi burc kadininin dunyadaki en guzel oldugunu bilmemiz gerekiyor. Tabii ki Balik!

BASAK BURCU
Basaklar , guzelligin beyinle mukemmel birlesimidir. Sadece zeki degiller, ayni zamanda goz kamastirici gorunumlerin ve oldurucu ozelliklerin de sahibidirler. Gorevlerde mukemmeliyetcidirler ve bu, kusursuz tarz ve modalarinda da gorulebilir. Nasil iyi goruneceklerini biliyorlar, sert ve cesur gorunumlerini sergiliyorlar. Puruzsuz bir alin, sakin bir yuz ve saf bir zarafetle insanlari cezbedebilir ve onlari istedikleri sekilde sekillendirebilirler. Kati ve sIkici gorunseler de Basak yerlileri herkesin dikkatini kolayca cekebilir. Yani, hem gorunus hem de beyin acisindan en guzel burc olan bir isarete isim vermeniz gerekiyorsa, onun kim oldugunu biliyorsunuz.

ASLAN BURCU
Aslan tarafindan temsil edilen Aslanlar , nasil yonetilecegini ve izlenim birakacagini bilir. Muhtesem saclari, buyuleyici yuzu ve kendinden emin tavirlariyla en guzel burclardan biridir. Korkusuzdurlar ve bu en guzel gozlerinden acikca gorulebilir. Kendilerini gururla tasirlar ve en iyi vucut, yuz ozellikleri ve icsel ozelliklerden birine sahiptirler. Genel olarak, Aslan kadinlari, goze carpan kasmalariyla kolayca fark edilebilirler. Kalabalik ortamlarda bile curetkar gorunumleri ve sira disi dramatik anlayislari ile one cikarlar. Keskin giyinirler ve mukemmel ve en guzel gorunmek icin buyuk caba harcarlar.

KOC BURCU
Zodyakin ilk burcu nasil olur da en guzel burclar listesinde olmaz? Buyuleyici burclardan biri olan Koc , yuz hatlari ve son derece cekici gorunumu ile taninir. Kendine guvenleri ve canliliklari mukemmeldir ve bu onlari daha cekici ve karizmatik yapar. Fiziksel ozellikleri hakkinda konusulursa, Koc, yogun gozlerle, guzel gulumsemelerle ve masum yuzlerle kutsanmistir. Dudaklari ve kaslari en iyi fiziksel ozellikleridir.

TERAZI BURCU
Zarif ve sofistike olan Teraziler , zarafetleri ve sevgi dolu davranislariyla taninirlar. Fizikleri cekici ve sefkat, besleyici ve nezaket dahil tum kadinsi ozelliklere sahipler. Venus tarafindan yonetilen Teraziler, cene cizgilerini, kalp seklindeki yuzleri ve hassas kisilikleri tanimlamistir. Hos gorunumleri ve guler yuzleri onlari burclarin en guzeli yapan seylerdir. Ayrica, Terazi'nin iliskilere olan bagliligi ve geleneksel yaklasimi inanilmaz derecede sasirticidir. Ayrica insanlari hisleri ve duygulari konusunda rahat ettirmek icin bir hunerleri vardir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık