IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Burclarin AsIk Olacagi Hareketler


Burclarimiz karakterlerimizi oldukca etkiliyor. Her burcun etkilendigi ozellikler degisim gosteriyor. Bazilari sakin kisilerden hoslanirken bazilari ise daha baskin insanlari tercih ediyor. Burclarin dikkatini cekmek icin onlarin hoslanacagi davranislari uygulayabilirsiniz. Ancak bu davranislari sergilerken kendi karakterinizin disina cikmamaya ozen gosterin.

BURCLARIN ETKILENDIGI DAVRANISLAR

KOC BURCU
Koc cok rekabetcidir ve sahada askla oynamayi severler. Bunu akilda tutarak, birini cezbetmenin en iyi yolu, elde edilmesi zor olani oynamaktir. Bu sadece onlarin ilgisini cekmeyecek, ayni zamanda basarma ihtiyaclarini da besleyecektir. Kendinizi ulasilamaz nihai bir odul olarak konumlandirmak, onlari yatirim yapmaya devam ettirecektir, ancak onlara sizi eninde sonunda yakalama sansi verdiginizden emin olun. Koc'un cesareti kirilacak ve liginizden cok uzakta oldugunuzu dusunurlerse yeni bir fethe gececekler.

BOGA BURCU
Boga burcunu cekmek icin, onlarin ihtiyaclarina dikkat etmeniz ve onlari dusundugunuzu gostermeniz yeterlidir. Romantik ve sehvetli Venus tarafindan yonetilen bu inatci toprak burcunun gizli, yumusak bir yani vardir. Boga burcu ne kadar dusunceli oldugunuzu gordugunde, normalde yuksek olan duvarlari yikilacaktir. Boga'nin guvenini kazanmak soz konusu oldugunda konusmak ucuzdur. Eylemler kelimelerden daha yuksek sesle konusur ve nezaketinize ve sefkatinize karsilik vermeye basladiklarinda onlari kazandiginizi anlayacaksiniz.

IKIZLER BURCU
Girisken ve cekici Ikizler, odayi calistirma yetenekleriyle bilinir. Iletisimi etkileyen gezegen Merkur tarafindan yonetilen Ikizlerin sozleriyle bir yolu var. Iliskilerde, kucuk konusmayi atlamayi ve dogrudan hayatin en buyuk gizemleri hakkinda konusmaya dalmayi severler. Ikizleri etkilemenin en iyi yolu onlarin entelektuel yonlerine hitap etmektir . Dunya hakkindaki kendi gorusleri, onlar ve kimlikleri icin cok sey ifade eder, bu nedenle genellikle, fikirlerini soylemeyi kendileri kadar onemseyen bir partnere ilgi duyarlar.

YENGEC BURCU
Yengec, hayatin her alaninda tatli ve hassas olmasiyla bilinir . Iliskilerde, duygulariyla derinlesmekten korkmayan bir partnerle gelisirler. Bir Yengeci cekmek icin, onlara karsi durust oldugunuzdan emin olun. Kesinlikle samimi, savunmasiz sohbetlere bayilirlar ve bu onlara ulasilabilir oldugunuzu gosterecektir. Duygularinizi bir Yengec'e karsi acik olarak, onlarin kalbine guvenebileceginizi ve bu ozelligin onlar icin karsi konulmaz oldugunu gostereceksiniz.

ASLAN BURCU
Aslan, zodyakin spot hirsizi olarak bilinir, ancak onlarda gorundugunden cok daha fazlasi vardir. Bu tutkulu ates isareti ayni zamanda grubun en sadik ve koruyucularindan biridir. Dogal parlakliginizin ortaya cikmasina izin verirseniz, bir Aslan aninda size cekilecektir. Bu onlara kendinize guvendiginizi kanitlayacak ve insanlarla dolu bir odada ilk dikkatlerini cekecek sey olacak. Onlari gercekten kazanmak soz konusu oldugunda, Aslanlar her zaman begenilmeyi sever . Bu nedenle, bir konusmanin ortasinda veya bir grup insanin onunde rastgele bir iltifatta (ya da ikisinde) gizlice girerseniz, onlarin egolarini oksayacaginizdan ve yeni favorileri oldugunuzdan emin olabilirsiniz.

BASAK BURCU
Basta utangac gorunseler de, Basaklar konu cikmaya geldiginde cok titiz ve inatcidir . Bu sehvetli dunya burcu, muhtemelen kendilerini digerlerinden daha yuksek bir standartta tuttuklari icin odun vermeyi sevmez. Basaklari kazanmak istiyorsaniz, onlara dikkat etmelisiniz. Bu pratik burc bir hayalperestin kalbine sahiptir ve onlara istekleri ve tutkulari hakkinda dusunceli ve ayrintili sorular sorarsaniz sizi fark edecektir. Onlar hakkinda gercekten bilgi edinmek icin caba sarf etmek, Basak'a uzun suredir icinde oldugunuzu gosterir.

TERAZI BURCU
Eglenceli, cilveli ve muhtesem Terazi iyi hayati sever. Bu buyuleyici hava isareti, kendiliginden sevgileriyle bilinir. Romantizmin ve cekiciligin gezegeni Venus'un gezegen hukumdari olmasiyla Terazi, sahada oynamayi herkesten daha iyi bilir. Ask soz konusu oldugunda, bir Terazi icin en onemli sey eglenmek ve ani yasamaktir . Onlari cekmek icin, onlara ne kadar kolay ve esnek oldugunuzu gostermelisiniz. Planlar bir cirpida degistiginde akisa ayak uydurdugunuzu gorurlerse, rahat tavrinizdan ilham alacaklardir. Teraziler, spontane ve eglenceyi seven insanlarin isleri karistirma ihtiyacina hitap edecegini bilir. Planlarinizi birlikte degistirmek, onlara her sey icin hazir oldugunuzu gosterecektir.

AKREP BURCU
Akreplerin oyuncu olduklari bilinir ve gizemli auralarini kendi avantajlarina kullanmayi severler. Bir Akrep'i neyin kazanacagini gercekten bilmek zordur cunku duygularini goguslerine yakin tutmayi severler. Ancak, nisanli olduklarina karar verdiklerinde, bir Akrep, onlara olan hislerinizi kanitlamanizi saglayacaktir. Bir Akrep size sizinle ilgilendigini soylerse, kalbiyle oyun oynamayin. Ozlemleriyle birlikte paylastiginiz konusmalari hatirlamak, Akrep'e kur yapmaya calistiginizi, onlar hakkinda ciddi oldugunuzu gosterecektir. Ve guvenlerini kazandiktan sonra, derinden romantik olma egilimindedirler.

YAY BURCU
Yay burcunun hayata yaklasiminda geleneksel olan hicbir sey yoktur. Ozgurluk ihtiyaclari ve macera sevgisi ile bilinenler, geleneksel bir iliskiye yerlesecek turden degiller. Hayat seruvenine yardimci pilot olarak adim atacak birini ariyorlar . Bir Yay burcunu etkilemek icin tutkularinizi onlarla paylasmalisiniz. Onlarla hayalleriniz ve hayatta basarmak istediginiz her sey hakkinda konusun. Onlara hobilerinizden ve ne ogrenmeyi umdugunuzdan bahsedin. Hirsinizi aninda hissedecekler ve kendiniz icin yarattiginiz hayatin bir parcasi olmak isteyeceklerdir. Ve ayni destegi onlarin hedefleri icin gosterebilirseniz, size karsi koyamayacaklardir.

OGLAK BURCU
Iliskiler soz konusu oldugunda, Oglaklar ortaligi karistirmayi sevmezler. Bu sorumlu ve anlasilir isaret, iliskilere bir is anlasmasi gibi yaklasmayi sever. Bazilari bunun romantik olmadigini dusunebilir, ancak bir Oglak icin, cikmak istedikleri kisinin, islerin ciddilesmesine izin vermeden once uzun vadede potansiyele sahip oldugunu bulmalari onemlidir. Birini cezbetmeye calisiyorsaniz, onlara karsi degerleriniz konusunda durust oldugunuzdan emin olun. Iliskiye iliskin beklentilerinizi erkenden paylasin ve bir iliskide mutlu olmaniz icin gereken seyler konusunda acik olun. Oglak, durustlugunuze saygi gosterecek ve bu, ikinizin uygun bir eslesme olup olmadigina karar vermelerini kolaylastiracaktir.

KOVA BURCU
Essiz ve ongorulemeyen Kova, flort ve evlilige alisilmadik bir yaklasim benimseyen baska bir burctur. Bu buyuleyici hava isareti, cogu cok farkli yasam alanlarindan gelen genis bir arkadas grubuna sahiptir. Bir Kova'nin arkadaslari mutluluklari icin cok onemli oldugu icin, onlarin herhangi bir onemli iliskisinin bir arkadaslik olarak baslamasi nadir degildir. Bir Kovayi cekmek icin arkadas canlisi ve acik fikirli olun. Insanlarin kisiliklerinin gizli yanlarini gostermelerinden hoslanirlar ve bir Kova'nin size asIk olmasini saglayacak olan bu kucuk tuhafliklardir . Herhangi bir iliskide bir Kova icin en onemli sey, onlarin arkadasligini takdir ettiginizi hissetmektir, bu yuzden bir arkadaslik kurarak baslayin ve iliskinizin sizi nereye goturdugunu gorun.

BALIK BURCU
Bir su burcu olarak Balik, her zaman bir peri masali romantizmi arar - sectikleri partneri Prens (veya Prenses) Buyuleyici oynuyor! Baliklar kalplerini kollarina takarlar, bu yuzden cabucak asIk olma egilimindedirler. Bu nedenle Balik, duygusal olarak hassas diger burclarla iliskilerde gelisir. Birini cekmek icin muzik, sanat veya baska bir yaratici ortamla sanatsal yonlerine hitap etmeye calisin. Bir ask siirine bagirarak kendinizi aptal gibi hissedebilirsiniz, ancak Balik partneriniz buna bayilacak! Bir Balik, sadece onlari dusundugunuzu ve onlari daha derin bir seviyeye getirdiginizi bilmek ister.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık