IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Enginariyla Meshur Bayrampasa’da Gezmeniz Gereken Yerler


Enginariyla meshur semt Bayrampasa, Istanbul’un kalabalik semtlerinden birisi konumundadir. Bayrampasa’ya yolunuz dustuyse ve gezi rotasi planliyorsaniz oncelikle Bayrampasa Sehir Parkini ziyaret edebilirsiniz. Istanbul’un en eglenceli ve en buyuk parklarindan biri olma ozelligine sahip yapida cocuklarinizla, ailenizle ve arkadaslarinizla oldukca keyifli anlar gecirebilirsiniz. Ismet pasa parki ve sosyal tesisleri yine icinde cesitli eglenceleri, yeme icmeyi barindiran hafta sonu veya hafta ici dinlenebileceginiz ve guzel vakit gecirebilieceginiz alanlardan biridir. Eger hem alisveris yapmak hem cocuklarinizi eglendirmek hem de yemek yemek veya kahve icmek isterseniz Forum Istanbul alisveris merkezine gidebilirsiniz. Icerisinde aradiginiz bircok markanin ve saticinin yer aldigi merkez oldukca buyuk olmasi nedeniyle bircok ihtiyacinizi karsilayabilecek niteliktedir.

Bayrampasa’da Ne Yenir?

Istanbul’un semtleri arasinda yer alan Bayrampasa’ya vakit gecirmek icin veya herhangi bir nedenden dolayi gittiyseniz yemek icin farkli lezzetler ariyor olabilirsiniz. Bayrampasa’da yer alan bircok farkli konseptte restaurant ve lokantalardan damak zevkinize uygun olacagini dusumdugunuz yeri ziyaret edebilirsiniz. Geleneksel kofteleriyle unlu olan Kofteci Mehmet Usta kofte severlerin mutlaka ugramasi gereken yerlerdendir. Acik veya kapali olmak uzere tercih edebileceginiz alanlari bulunmaktadir. Avliya Bosnak Mutfagi ziyaret edebileceginiz diger bir mekan onerisidir. Bosnak mutfagina hakimseniz veya ilk defa tatmak istiyorsaniz bu mekan lezzetleriyle size keyifli anlar yasatacaktir. Dr. Sofram ise lezzetli ev yemeklerinin her saat sicacik bulundugu esnaf lokantasi tarzinda bir mekandir. Ev yemekleri seviyorsaniz ugramadan gecmeyin.

Bayrampasa’da Konaklama Secenekleri

Istanbul’un Avrupa yakasinda yer alan Bayrampasa oldukca kalabalik nufuslu semtler arasinda yer alir. Burada konaklamak istiyorsaniz cesitli Bayrampasa otelleri arasindan aradiginiz hizmeti saglayabileceginiz dusundugunuz otelleri neredekal.com ile inceleyebilirsiniz. Neredekal.com ile aradiginiz ozellikleri filtreleyerek kisa bir sure icinde konaklayabileceginiz yere ulasabilirsiniz. Bayrampasa otelleri arasinda genellikle her sey dahil oteller konsepti yer almaktadir. Her sey dahil Bayrampasa otel konseptinde yeme ve icme fiyatin icinde yer alir. Yani otelde gecireceginiz tum vakit ve etkinlikler icinde yer alir. Otelleri incelerken yildiz sayisina dikkat ederek verilen hizmetleri ogrenebilirsiniz. Yildiz sayisi otelin konforu, kalitesi ve verdigi hizmet bakimindan onemlidir.

Bunlarin yaninda farkli yerleri kesfetmek ve yeni tatil deneyimleri yasamak istiyorsaniz Denizli’yi de planlariniz arasina alabilir, size uygun Denizli otelleri arasinda secim yaparak essiz bir tatilin ilk adimini atabilirsiniz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık