IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En Dedikoducu Burclar


Burcumuz karakterimizi oldukca etkileyebiliyor. Bazilari cok iyi sir tutarken bazilari bu konuda basarisiz performans sergiliyor. Bircok kisi dedikoduya asiri alistigi icin bu durumu istemsiz bir sekilde yapiyor. Ancak surekli yapilan dedikodular zamanla sosyal cevrenin zayiflamasina neden oluyor. Sik sIk dedikodu yapan kisilerin en buyuk ortak noktasi iletisim kabiliyetlerinin iyi olmasi ve burclari. En dedikodu yapan burc siralamasi azdan coga gore diziliyor.


KOVA BURCU
Kova, bilgi paylasmaktan hoslanan bir hava burcudur. The Best of Psychic Readers'ta psisIk bir okuyucu ve astrolog olan Emily Newman , "Duzenli olarak olmasa da, zaman zaman dedikodu olarak yayilabilecek seyleri yakalarlar" diyor . Dogrusu, soz konusu Kova gercek bir arkadassa sir tutabilir. "Zorunda kalmadikca tum bilgileri ifsa etmeyecekleri" gerceginde rahatlik bulun."

BASAK BURCU
Basak, digerleri dedikodu yaparken sessiz kalmayi tercih eden olgun bir isarettir. En yakin arkadaslari ve ailesi de dahil olmak uzere kisi guvenilir olana kadar hicbir sey paylasmazlar. Newman, "Gercegi bilmedikce kisisel bilgileri iletmeyecekler, ancak Basaklar biri tarafindan incinir ve onlarla yuzlesemezlerse konusurlar" diyor. Bu dunya isaretinin "herkesin tum bilgileri paylasabilecegi kadar sevimli" oldugunu da ekliyor. Bununla birlikte, baskalarinin sirlarini aciga cikarmayacaklarini bilerek iciniz rahat olabilir.

TERAZI BURCU
Terazi iliski odakli bir burctur ve bireyleri ilgi cekici konusma konulari olarak gorurler. Hava burcu, adaletle ilgilenme egilimindedir ve bir kisinin bir baskasina kotu davranip davranmadigini ilk fark eden kisi olacaktir. Newman, "Birinin olumsuz bir unsuru hakkinda dedikodu yaparlarsa, makul bir karar verirler" diyor. Tipik olarak, bir seyin neden yanlis oldugunu ve birinin neden iyi oldugunu aciklarlar. “Teraziler, soylentilerin sevdiklerine zarar vermesinden hoslanmazlar” diye ekliyor. "Yani dedikodunun yanlis oldugunu anliyorlar."

YAY BURCU
Yay, herkesin hayran oldugu partinin hayati olmaktan hoslanir. Newman, "Aslinda dedikodu yaptiklarina inanmiyorlar" diyor. Dedikodu yapmayi severler, tum gercekleri duymadan hemen sonuca varirlar. Bu, yangin isaretinin dogru oldugunu dusundukleri seye sabitlendiginde, gercegi yalnizca siyah beyaz olarak gorduklerinde bir sorun olabilir.

AKREP BURCU
Akrepler, hayatlarindaki insanlar konusunda uzman olmaya calisirlar. Newman, "Akrepler ayni zamanda en iyi danismanlardir, bu yuzden gercek arkadasinizsa ve sizin hakkinizda her seyi biliyorlarsa size en iyi tavsiyeyi vereceklerdir" diyor. Ancak etraflarindaki insanlar hakkinda cok merakli olduklari icin "arastirmaci ve stokcu" olabilirler. Sonuc olarak, bu su burcu "ne yapildigi ve neden tum hikayelerin arastirilmasi ve arastirilmasi gerektigi hakkinda sohbet ediyor" diyor Newman

IKIZLER BURCU
Listemizdeki en iyi secim muhtemelen sizi cok fazla sasirtmayacaktir: En dedikoducu burc Ikizler. Bu degisken hava burcu dedikodulariyla bilinir ve kesinlikle bundan zevk alirlar. Newman, "Ikizler, yemin ettikten sonra sirlarini saklayamayan iki yuzlu bir kisiliktir" diyor. Uzerine tuz surerek yaranizi kirletmeyecekler, gercekten sempatik olma egiliminde olsalar da, Newman, "herhangi biri onlari manipule edebilir " diyor. Ikizler ile sirriniz guvende degil.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık