IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Erkekler Hakkinda Dogru Bilinen 10 Yanlis




Erkekler yalancidir
Yalanci, yalani soyleyebilen kisiye denir. Erkekte yalan soyleyebilecek beceri yoktur. Erkek saftir, duzdur. Yalan soylemeye yeltenir fakat basaramaz.

Cinsellik asktan once gelir
Bir erkegin hal ve hareketlerine, arkadaslariyla olan diyaloglarina, soylemlerine disaridan baktiginizda erkekler icin cinselligin asktan daha onemli olduguna rahatlikla kanaat getirebilirsiniz. Ancak bu durum hic de gorundugu gibi degildir. Erkekler icin cinsellik, yalnizca duygusal bosluktayken basvurulan bir motivasyon kaynagidir. Ask ise bambaska bir duygudur. Sahiplenmektir, kiskanmaktir, sadakattir, tutkudur. Ayrilik vakti geldiginde kadinlara oranla daha fazla aci cekmeleri bu yuzdendir.

Erkekler icin onemli olan dis gorunustur
Bu durum yalnizca erkekler icin gecerli degildir. Her insan ilk bakista dis gorunuse onem verir. Aslinda dis guzellikten ziyade daha cok 'cekicilik' onemlidir erkekler icin. Bu iki kavram her ne kadar ayni gibi algilansa da aralarinda pek cok fark vardir. Bir kadinin cekiciligi soz konusu oldugu zaman, dis gorunusun yaninda zekasi ve kendine guveni devreye girer. Ozetleyecek olursak cekici kadin; zekasini ve ozguvenini, guzelligiyle harmanlayabilmis olan kadindir. Iste erkekler de boyle kadinlara asIk olur, fakat elde etmesi biraz guctur.

Erkekler guclu kadinlarla iliski yasamak ister
En sIklikla duydugumuz buyuk bir yanilgidir bu. Erkekler her ne kadar guclu kadinlardan hoslansa da onlarin aksine uzerinde hakimiyet kurabilecegi kadinlarla iliski yasamak isterler.


Erkekler duygusal degildir
Erkegin ic dunyasina girdiginiz zaman disaridan goruldugunden farkli bambaska bir dunya gorursunuz. Duygular soz konusu oldugu zaman, akli mantigi bir kenara birakir her erkek, icinden ne geliyorsa onu soyler, oyle davranir.

Erkekler kadinlara gore daha olgundur
Erkekler kadinlara gore daha serbest yasayarak buyurler. Kadin olmak ise her zaman daha zordur. Hayatin engelleriyle daha erken karsilasir kadinlar ve bu engellerle bas edebilmek icin mucadeler ederler, ettikce de tecrube edinir, olgunlasirlar.

Erkekler dedikodu yapmaz
Her erkekten “Dedikodu yapma, baskasi hakkinda konusma” gibi cumleler duyabilirsiniz. Tum bunlara ragmen erkek de az biraz dedikodu yapar ve sever. Tabiki bunu kadinlar gibi degil, caktirmadan alttan alttan isin icine biraz da mizah katarak yapar.

Erkekler tartismayi sever
Televizyonlarda izledigimiz spor, siyasi, ekonomik bircok tartisma programinda erkek hakimiyeti vardir. Aslinda bu yanilginin temel kaynagi bu programlardir. Soz konusu iliski oldugu zaman erkek tam tersi davranislar sergiler. Cunku gundelik yasamdaki tartismalar yeterince yormustur onu. Sevdigi, hayatini paylastigi kisiyle tartismayi asla istemez. Sadece zaman ister, dinlenmek ister, huzur ister.


Ilk adimi atmaktan cok hoslanirlar
Bir erkek icin en zor an ilk adimi attigi andir. Kadinlara gore daha cesaretsizlerdir. Reddedilme korkusu da eklendiginde bir erkegin ilk adimi atmasi sanildigindan cok daha zordur. Bir erkek, duygularini dile getirecegi zaman reddedilmeyeceginin garantisini ister. Bu garantiyi hissedene kadar da askindan olse bile gidip bunu soyleyemez.

Kalbine giden yol midesinden gecer
Erkekler artik, kadinlarda iyi yemek yapmanin otesinde seyler ariyor. Evet, iyi yemek yapan kadin onemlidir ama yeterli degildir. Kadin, sahanda yumurtayi bile iyi sunuyorsa erkegi mutlu edebilir. Modern zamanda hicbir erkek artik sevgilisinden veya esinden, dolmalar, sarmalar, borekler, icli kofteler, tandir kebaplar falan istemiyor. Tum bunlari disaridan da soylemek mumkun. Ustelik erkekler artik sadece karinlarinin doymasini degil, ruhen ve bedenen de doymayi istiyor.


ALİNTi ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık