IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen Oblivion

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
THY Ucaginin İnis Sonrasi Lastigi Patladi


Turk Hava Yollari’nin (THY) Istanbul-Hatay seferini yapan yolcu ucaginin Hatay Havalimani’na inisinin ardindan lastigi patladi. Yolcular slide (sisme kaydirak) ile ucagi terk etti. 105 yolcunun bulundugu THY ucaginda meydana gelen olayla ilgili olarak Basin Musaviri Yahya Ustun aciklama yapti. Ote yandan havalimani ucuslara gecici olarak kapatildi.


INIS SIRASINDA LASTIGI PATLADI
Alinan bilgiye gore, saat 02.55'te THY'nin ucaginin lastigi inis sirasinda patladi. THY Basin Musaviri Yahya Ustun, Twitter'dan yaptigi aciklamada ucagin lastiginin patlamasindan dolayi asiri isinma meydana geldigini, itfaiye ekiplerinin olaya hizlica mudahale edip, yolculari guvenli sekilde ucaktan tahliye ettigini belirtti.

"GUVENLI BIR SEKILDE UCAKTAN TAHLIYE EDILDILER"
Ustun yaptigi aciklamada, "TK-2256 sefer sayili Istanbul (IST) - Hatay (HTY) seferinde ucagimizin inis sirasinda lastigi patlamistir. Bu patlamaya bagli olarak ucagin inis takimlarindan birinde asiri isinma meydana gelmis ve itfaiye ekipleri inis sonrasi duruma hizli sekilde mudahale ederek sogutmayi saglamislardir. Misafirlerimiz ve ekiplerimiz guvenli sekilde ucaktan tahliye edilmistir. Saglik durumlarinda bir sorun yoktur. Kamuoyuna saygiyla duyurulur" ifadelerini kullandi.

HAVALIMANI UCUSLARA KAPATILDI
Ote yandan, ucagin pistten alinma calismalari suruyor. Bu nedenle Hatay Havalimani'nin 7 Ekim saat 24.00'e kadar ucuslara kapatildigi ogrenildi.

HATAY VALILIGINDEN ACIKLAMA

Yasanan olayin ardindan Hatay Valiligi de bir aciklama yaparak su ifadeleri kullandi:

Istanbul-Hatay seferi yapmak uzere saat 02:50 siralarinda Istanbul'dan kalkis yapan Turk Hava Yollarina ait TK 2256 isimli ucak saat 03.11'de Hatay Havalimanindaki 04 pistine inisi esnasinda tekerleri patlayip alev almistir. Olaya 35 saniyede mudahale edildigi tespit edilmistir. Ucakta bulunan 105 yolcu ve 6 kabin personeli sorunsuz olarak ucaktan tahliye edilmistir. Yasanan bu olaydan dolayi havalimanimizin pisti 24 saat sureyle notamlanarak ucus trafigine kapatilmis olup, pistin tekrardan ucus trafigine acilmasi icin calismalar ilgili birimlerce hizla devam etmektedir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 06.Ekim.2022   #2
Çevrimiçi
SevdiFM
Cevap: THY Ucaginin İnis Sonrasi Lastigi Patladi


Allah korusun. ucuz atlatılmış.

CeReN bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 06.Ekim.2022   #3
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cevap: THY Ucaginin İnis Sonrasi Lastigi Patladi


Oblivion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah korusun. ucuz atlatılmış.

Amin.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık