IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Astrolojide En Alingan Burclar


Burclar karakter ozelliklerimizi oldukca etkileyebiliyor. Daha neseli ve sinirli olmamiza neden oldugu gibi alingan olmamiza da yol acabiliyor. Bazi insanlar insanlar insan kuru yerden nem kapiyor deniliyor. Alinganlik konusunda cok hassas olan bu kisilerin ortak ozellikleri asagida yer alan burclara sahip olmalari olabilir.

EN ALINGAN BURCLAR

YENGEC BURCU
Zodyak’in en alingan insanlari olduklarini rahatlikla soyleyebiliriz. Hep bir anne/baba yaklasimiyla cevresindekileri koruyup kollayan bir tarzlari vardir. Yeri geldiginde omzuna basinizi koyup aglayabileceginiz insanlardir. Boylesine sefkatli olmalarina karsin alingan bir kimyalari var. Elestiriye maruz kaldiklarinda hemen itiraz edip savunmaya gecerler. Bir diger su grubu ailesinden olan Baliklar, kirildiklarini dillendirmezken Yengecler hafif de olsa sitem ederler. En cok da yakin cevrelerinden gelen darbelere dayanamazlar. Sirtindan vurulmus hissi Yengecleri yaralar. Yengecler, ilgi isteyen bir sevgili icin oldukca ideal adaylardir. Romantizmin sahiplenici ve koruyucu ruhunu yansitirlar. Oncelikleri arasinda ailesi ve aski yer alir. Sevgilisinin ilgisizligi, soguklugu veya kaba davranislari Yengecleri duygusal olarak cok incitir. Sadece tavirlarla degil agizdan cikan imali bir yergiyle bile beklenenden fazla incinebilirler.

BALIK BURCU
Naif ve duygusal mizaci kotu yorumlara gelemez. Koc veya Aslanlar gibi sinirlenmez ama kirilirlar. Basini yastiga koyar koymaz uyuyanlardan degildir Baliklar. Bazen ufak bir konuyu bile kafaya taktiklarindan uykulari kacabilir. Kibar ve hosgorulu yaklasimlariyla bazen kirildiklarini fark edemezsiniz bile. Askta reddedilmeye gelemediklerinden ilk adimi atmaya cesaret edemezler. Utangac ve cekingen yaklasimlari bazen karsi tarafi beklemekten yorabilir. Hislerine karsilik bulamamasinin sebebi ego degil, bu sIkintiyla bas edemeyecegi kaygisindan kaynaklanir. Aska bu derece deger veren insanlarin yurek sizilari derin olur. Toplum icerisinde de medeniyetten uzak yaklasimli insanlara ayni seviyesizlikle karsilik vermezler. Karsilarindaki kim olursa olsun onlari kazanmaya calisirlar. Buna ragmen ayni kaba tavirlara maruz kalirlarsa cok bozulurlar. Iyi niyetlerinin suiistimal edilmesi canlarini sIkar. Fazlasiyla alindiklari durumlarda aglayarak desarj olurlar.

ASLAN BURCU
Oz guveniyle her isin rahatliklar ustesinden gelebileceklerini dusunur Aslan burclari. Kendilerini takdir ederken baskalarindan da takdir gormek isterler. Olumsuz elestirilere tahammulleri yoktur Aslanlarin. Bu onlar icin ciddi bir alinganlik gerekcesidir. Sonrasinda magrur bir ifadeye burunmez, aksine sert tepkiler gosterebilirler. Eglencelidir, pozitiftir, paylasimcidir Aslanlar. Vereceginin en iyisini vermeye calisir sevdiklerine. Askta da oldukca comert insanlardir. Flortunu simartir, gezer tozar, hayati onunla deneyimlemeye bayilirlar. Tek istedikleri sevgi, sefkat ve bol miktarda iltifattir. Iliskinin baskin tarafini olustururlar. Mutlu bir birliktelik icin askina kendini adarlar. Gel gor ki sevdiginden alayci, kucumseyici sozler duymak yipraticidir onlar icin. Agzinin tadi kacarsa yuzu duser. Aslan burclarinin partnerleri olumsuz yorumlarini mumkunse kendine saklasin. Aksi takdirde bu ozguvenli kisilerin pencesiyle yuzlesmek zorunda kalirlar.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık