IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kendall Jenner'in sadece iki malzeme ile yaptigi sivilce geciren maskesi


Herkes puruzsuz ve saglikli gorunen bir cilde sahip olmak istiyor. Ancak bircok kisi sivilce, siyah nokta ve sivilce lekelerinden dert yaniyor. Bu cilt problemleri cok cesitli nedenlere bagli olarak cikabiliyor. Genellikle stres, cilt temizligini yeterli yapilmamasi, sagliksiz beslenme nedeniyle gorulen problemlerin altinda hormonal bozukluklar da yer alabiliyor. Akneleri gecirmek icin evde cilt bakim maskeleri yapiliyor. Bu maskeler dogru yapilmadiginda ve cilt icin saglikli kosullar saglanmadiginda cilt istenilen gorunume kavusamiyor.

"AKNELERIM YUZUNDEN KENDIME GUVENIMI KAYBETTIM"


Puruzsuz bir cilt icin bol su icmek, saglikli beslenmek, yastik kilifini duzenli olarak degistirmek, makyajli uyumamak gerekiyor. Bunlarin yani sira gecmeyen sivilceler icin hormon testi yapilmasi gerekiyor. Guzelligi ile bircok hayran kazanan Kendall Jenner'da seneler boyunca akne problemiyle savastigini belirtti. Jenner "Gencken aknelerim yuzunden kendime guvenimi kaybettim. Konusurken insanlarin suratina dahi bakamiyordum. Yuzumu ellerimde kapamaya calisiyordum."dedi

KENDALL JENNER SIVILCE MASKESI


Jenner'in sivilceleri icin uyguladigi maske tarifi oldukca kolay. Maske icin ihtiyaciniz olanlar bir adet yumurta ve yarim limon. Kucuk bir kapta bir yumurta beyazini kopurene kadar cirpin, ardindan yarim limonu sIkin ve tekrar cirpin. Kendall Jenner "Karisimi yuze esit sekilde uygulayin", ardindan "30 dakika sonra durulayin" talimatini veriyor. Yapilan maske sadece sivilcelere degil siyah noktalara ve cilt lekelerine de iyi geliyor.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık