IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En cok yalan soyleyen burclar


Bazen zor durumda kaldigimizda yalana basvurabiliyoruz. Ancak ufak yalanlar ile surekli yalan soylemenin arasinda cok buyuk fark bulunuyor. Yalan soylemeye alisan insanlar her durumda yalan soylemeye basliyor. Bu da sosyal iliskileri etkiliyor. Cevrenizde surekli yalan soyleyen kisiler varsa bu burclara sahip olabilirler.

EN COK YALAN SOYLEYEN BURCLAR

AKREP BURCU
En cok yalan soyleyen burclar listesinin basinda Akrep mi var? Durust olmak gerekirse, kimse sasirdi mi? Eminim sen Akrep burclari bile bunun farkindadir. Piyasadaki en manipulatif ve aldatici burc olarak gorulen akrepler soz konusu yalan oldugunda baska hicbir burcun rekabet edemeyecegi kadar ustun oldugu son dakika haberi degil. Ama Akrep ile olan sey , yalan soylemekte o kadar iyiler ki bir sure sonra gercekle kurguyu kendileri bile ayirt edemiyor.

IKIZLER BURCU
Ikizler asla Akrep kadar aldatici olmayacak olsa da, manipulasyon ve yalan soz konusu oldugunda, kesinlikle bu konuda yetenekleri vardir. Insanlar Ikizler'in yalanci oldugunu bilirler. Ancak, Ikizler cok eglenceli ve yaratici oldugu icin bu durum kisiliklerinin kabul edilmis bir parcasidir.

TERAZI BURCU
Terazi'nin hem cekici hem de manipulatif olma kombinasyonu onlari buyuk yalancilar yapar. Beladan kurtulmak icin yalan soylerler, olduklarindan daha iyi gorunmek icin yalan soylerler ve istediklerini elde etmek icin yalan soylerler. Temel olarak, her zaman yalan soylerler. Ancak kendi baslarina birer yalandan ibaret olsalar da, kararsizliklari onlarin yalanlarini takip etmelerini ve daha once soyledikleri bir yalani degistirmeye calismadan bu yalanlari yerine getirmelerini zorlastiriyor! Farkina varmadan, bir dizi farkli yalanlari var, ama her biri bir sonraki kadar inandirici.

BALIK BURCU
Baliklari sadece usta, hassas bir ruh olarak reddetmek kolay olsa da , gercek su ki, bunun altinda istediklerini elde etmek icin yalan soyleyen bir parca seytan var. Cogu burctan cok daha sezgisel olma yetenekleriyle bilinen Balik burclari ne yalan soyleyecegini ve hemen hemen her durumda istediklerini elde etmek icin onlara nasil soyleyecegini bilir.

YENGEC BURCU
Evet, Yengec mutlak bir yalancidir, ancak su ana kadar bu listedeki diger isaretlerin aksine, yalanlari zarar vermek veya istediklerini elde etmek icin degildir. Yengec'in yalanlarina gelince, bu daha cok abarti ve olaylarin gercek versiyonunu gorememeleri ile ilgilidir . Yani, onlar hala astrolojideki en buyuk yalancilardan biri olsalar da, en azindan yalanlari genellikle zararsizdir...

KOVA BURCU
Yengec gibi, Kova'nin da yalanlari buyuk bir hasara neden olmaz. Kova cogunlukla barisi korumak ve insanlari incitmekten kacinmak icin yalan soyler. Bu gercekten nazik olsa da, bir durumun gercegi ortaya ciktiginda bu yalanlar genellikle geri tepebilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık