IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Hemen hayatinizdan cikarin


Uzmanlar, Cinsel islev bozuklugu genellikle yasla birlikte gorulen karmasIk bir sorundur, bu nadiren tamamen fiziksel veya psIkolojiktir, ancak diyetiniz kronik hastaligi tetiklemede oldugu gibi bir rol oynayabilir diyerek uyarida bulunuyor.

Baska bir deyisle, kalbinizi, tansiyonunuzu ve seker hastaligi riskinizi etkileyen en kotu yiyecekler genellikle cinsel yasaminizi etkileyen yiyeceklerdir.

Bir hafta boyunca afrodizyak etkili besinler yiyen unlu isim: Defalarca tahrik oldum, yanimda vibratorle gezdim
Bir hafta boyunca afrodizyak etkili besinler yiyen unlu isim: Defalarca tahrik oldum, yanimda vibratorle gezdim
Cogu durumda, kadinlarda uyarilma ve erkeklerde erektil disfonksiyon ile mucadele sadece yatak odasinda sinir bozucu olmakla kalmaz, ayni zamanda kronik hastaliklarin gelisiminin erken uyari isareti olarak da dusunulebilir.

Uzmanlar ayni zamanda yuksek kan basincinin dusurulmesi, kolesterolun yonetilmesi ve hormonlarin ve metabolizmanin optimize edilmesinin cinsel sagligin bircok yolu arasinda oldugunu soyluyor.

Iste farkinda olmadan cinsel yasaminizi mahveden gidalar...

CINSEL HAYATI BITIREN YIYECEKELR

ISLENMIS GIDALAR VE SEKERLER
Kendine Amerika'nin Mutlu Hormonlar Doktoru diyen Deborah Matthew, "Seker orani yuksek bir diyet seks hayatiniz icin o kadar da tatli degil" diyor. Beyaz ekmek, unlu mamuller, cipsler ve sekerli icecekler gibi dusuk lifli, yuksek oranda islenmis yiyecekler yemekten kaynaklanan kronik yuksek kan sekeri, bircok cinsel saglik sorununun arkasindaki sucludur diyor.

SARKUTERI URUNLERI
Sarkuteri etleri, eti koruyan sodyum nedeniyle ozellikle iyi sekse zarar verir. Dr. Matthew, "Islenmis sarkuteri etlerinde tuz orani cok yuksektir ve yuksek tansiyona katkida bulunabilir" diyor. "Yuksek tansiyon, erektil disfonksiyona ve dusuk libidoya katkida bulunur."

YAGLI KIRMIZI ET
Kirmizi et ve sut kaynaklarindan cok fazla doymus yag tuketmek, vucudunuzun daha dusuk yogunluklu lipoprotein (LDL kolesterol) uretmesine neden olabilir ve bu da kalp hastaligi riskinizi artirabilir. Dr. Comite, "erektil disfonksiyonun en yaygin nedenlerinden biri arteriosklerozdur (kan damarlarinin daralmasi)" diyor. "Kalbi besleyen damarlarin basina gelenler, cinsel organlari besleyenlerin de basina gelebilir."

MIKRODALGADA PATLAMIS MISIR
Kanepede romantik bir film izlemek uzere hazirlanilan randevu gecesinde ister inanin ister inanmayin, mikrodalgada patlamis misir yemeyi aliskanlik haline getirirseniz, yatak odanizdaki planlarinizi bozabilir. Matthew, "Mikrodalgaya uygun patlamis misir posetlerinin icindeki yagli kaplama, testosteron seviyelerini dusurebilen hormon bozucu kimyasallar olan perflorlu bilesIklerden (PFC'ler) yapilmistir" diyor.

ALKOLLU ICECEKLER
Birkac icki seks arzusunu tetikleyebilirken, arastirmalar alkole asiri duskunlugun cinsel uyarilmayi azalttigini ve orgazma ulasmayi daha zor hale getirebilecegini gosteriyor.


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık