IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Esra Ezmeci'ye gelen soru saskina cevirdi


Fulya Ile Umudun Olsun programinda psIkolog kimligiyle yer alan ve olaylari yorumlayan Esra Ezmeci, kendi programini sunarak ekranlarda yer almaya basladi. Televizyon programinin yani sira sosyal medya hesaplarindan takipcilerinden gelen sorulari taniyan unlu isme sasirtan sorular gelmeye devam ediyor. Takipcilerinden gelen sorulari cevaplamaya devam eden Ezmeci, "Gorumcem babama kacti. Annemle kayinvalidem birbirinin sacini yoldu ne yapmaliyim?”sorusuna verdigi cevapla gundem oldu.

Fulya Ile Umudun Olsun programinda danisman psIkolog olarak gorev yapan Esra Ezmeci yakin zamanda kendi programini sunmaya baslayarak yeniden gundem olmayi basardi. Sosyal medyada sIk sIk takipcilerinden gelen sorulari yanitlayan Ezmeci akillara durgunluk veren itiraflari da paylasmayi ihmal etmiyor. En son dun aksam yaptigi soru-cevapta, "Gorumcem babama kacti. Annemle kayinvalidem birbirinin sacini yoldu ne yapmaliyim?” sorusu gorenleri saskina cevirdi.

Ezmeci, gelen soruya, "Sizin burada evliliginizi korumaniz lazim.Esinizle iliskinizin bozulmamasi icin bu durumla ilgili hicbir ilginiz ve bilginiz olmadigini anlatin" yanitini verdi.


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık