IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Gece yarisi pes pese paylasimlar!


Mersin'deki teror saldirisinda polis memurunu sehit eden PKK'li terorist Dilsah Ercan'in CHP'nin Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda gazeteci olarak yer almasi gundem olmustu. Soz konusu raporda imzasi bulunan CHP Grup Baskanvekili Ozgur Ozel'den aciklama gelmisti. Raporun 2012 yilinda hazirlandigini belirten Ozel, "Bu raporda toplam 188 gazetecinin ismi var. Bunun icinden Meclis'te 3 milletvekili var. Yillar sonra bir sayfasindan CHP'ye hesap sormaya calisan, iftira atan hadsizler var" diye konusmustu.

CHP Genel Baskani Kemal Kilicdaroglu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda sert ifadeler kullandi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Icisleri Bakani Suleyman Soylu'ya seslenen Kilicdaroglu, iki gundur kirli propoganda yurutuldugunu ifade etti.

Kemal Kilicdaroglu, Twitter hesabindan yaptigi paylasimda su ifadeleri kullandi:

"Iki gundur kirli propaganda yuruten Erdogan ve yaveri fotoroman Suleyman… Oldurulen teroristin DNA raporuna ragmen, tam 2 gundur yalan soylediniz, havuz medyaniz mansetler atti. Oysa ben ne dolaplar cevirdiginizi iki gundur biliyorum. Bile bile yalan soylediniz.

Simdi cikin ve teroriste ait DNA raporunu aciklayin, bu millet bir kez agzinizdan dogru bir sey duysun. Bassavciya dosyaya el koyun dediniz. Bassavciya sesleniyorum, o dosyayi gizlemeye calisma, biliyoruz gercekleri… Utanmiyor musunuz!"


SULEYMAN SOYLU'DAN YANIT
Kemal Kilicdaroglu'nun paylasimlarinin ardindan Icisleri Bakani Suleyman Soylu'dan yanit geldi. Bakan Soylu, Twitter hesabindan yaptgi paylasimlarda su ifadelere yer verdi:

"Kilicdaroglu; Iki gun PKK’nin ipini bekledin. Bizi yine sasirtmadin. Sizin bu devletle bir meseleniz var. Yapilan saldiriyi ilk once adamlarin DEAS'a yikti. Tutmayinca adamlarin "cinnet geciren bir kadin Polis" yalanina sarildi.

Saldiriyi PKK yaptigi belli olup, devletin yarginin tespitlerine ragmen teroristleri gazeteci kiligina sokup Turkiye’ye "en buyuk gazeteci cezaevi" iftirasiyla teroristleri aklaman ortaya cikinca PKK aciklamasina siginacak zavallisin.

'HOSUNA GITMEYECEK AMA...'
1- Teroristi tasiyan taksici teshisini yapti.

2- Yillarca teror orgutunde birlikte oldugu orgut mensubu sozde olumsuzler taburunda sabotajci egitimi alip Turkiye’de eylem yapmak uzere gorevlendirildigini belirtip hemen teshisini yapti.

3- Hosuna gitmeyecek ama parmak izleri ile yapilan calismada bir tanesinde eslesme cikti.

4- Kurtaricin PKK’nin aciklamasindaki teroristlerle ilgili tum detaylara da calisiliyor.

5- PKK’nin aciklamasini referans alip kabul ettigi teroristlerle ilgili henuz sonucu cikmamis raporlarin uzerinden teror orgutunu ve utanilacak parti raporunu korumaya aliyorsun.

'6'LI MASADA SIKISTIN'
Yani teror orgutunun tespiti imkansiz Suriyeli isim verip, "Zozan arkadasimizin (yani Dilsah Ercan) bu olayla herhangi bir ilgisi yoktur, gorevinin basindadir." demesine siginmaktan bile utanmiyorsun.

6’li masada sIkistin. PKK’ya sigindin. Yaziklar olsun...

Simdi ana fikriniz ne? Ne demis oldunuz... PKK'nin gazetecilerini savunmak yetmedi, bir de PKK'nin basin sozculugune mi soyundunuz? "Gorevinin basinda" dedikleri, gorev ne? Madem PKK adina konusuyorsunuz, bunu da siz aciklamalisiniz..."


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık